I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Sanja Cvrkota šampion Balkana

Sanja Cvrkota je svoju kolekciju trofeja upotpunila zlatom u borbama u pojedinačnoj konkurenciji, osvojenim na Balkanskom šampionatu za seniore, koji je održan u Ohridu.

Sanja Cvrkota

Pobedila je Makedonku 2:0, Crnogorku 1:0, Slovenku 4:3 i u finalu još jednu Slovenku 4:0. Zajedno sa koleginicama iz reprezentacije Srbije osvojila je i ekipnu bronzu, takođe u borbama. Balkanski šampionat je bio njena poslednja provera pred Svetsko prvenstvo u Bremenu, koje se održava od 5. do 8. novembra.

Sanja Cvrkota Balkanijada 2014

PerSu marketi

Iako ima dva srebra sa seniorskog prvenstva Evrope, Sanja kaže da joj zlato sa Balkanijade, izuzetno mnogo znači.

– Ovo mi je prvo seniorsko balkansko zlato! Do sada sam dva puta osvajala bronzu. Napokon sam, posle toliko izgubljenih finala na Balkanijadama, slušala našu himnu – istakla je Sanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Sanja Cvrkota ekipa Balkanijada

Njena forma je očigledno u velikom usponu. Pretprošlog vikenda je osvojila bronzu na Premijer ligi u Salcburgu, pre toga bronzu na „Croatia openu“, sada zlato na prvenstvu Balkana..

– Ovo mi je zaista odlična godina. Ti rezultati mi dođu kao veliki podstrek za Svetsko prvenstvo u Bremenu. Još kada bi „pala“ svetska medalja, niz bi bio upotpunjen – dodala je sjajna Lazarevčanka, koja se posle prvenstva Balkana nalazi na 3. mestu WKF liste!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh