I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Osvajač bronze na juniorskom prvenstvu Evrope pojačao BK Petrovgrad

Veliko pojačanje srpskog i zrenjaninskog boksa upravo je stiglo ovih dana u Bokserski klub Petrovgrad, koji je u svoje redove doveo talentovanog Banjalučanina, Sandra Poletana.

Osvajač „Zlatne rukavice“

Sandro Poletan je osvojio bronzu na juniorskom prvenstvu Evrope, kao i prestižnu „Zlatnu rukavicu“, koja je održana u novembru u beogradskoj Areni.

Sandro Poletan i Milan Piperski

Fordomanija

Sandro je rođen u Banjaluci 1997. godine i do sada je nastupao za Bosnu i Hercegovinu, a od januara 2018. godine je član reprezentacije Srbije i bokserskog kluba Petrovgrad.

– Radi se vrhunskom sportisti, dobrom i vaspitanom momku, koji ima najveće ambicije kada su sportski rezultati u pitanju. Vredno radi, uglavnom vreme provodi na olimpijskim kampovima u Rusiji, Kubi, Kazahstanu, Belorusiji, Americi. Sa A timom bokserske reprezentacije Srbije je u januaru, na Zlatiboru, proveo 21 dan na bazičnim pripremama. Ocekujemo vrhunske rezultate, sjajne nastupe i reprezentvovanje Srbije i Zrenjanina na najbolji nacin – rekao je trener Petrovgrada i reprezentacije Srbije, Milan Pieprski.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 DEBI U JAGODINI

Njegov prvi nastup za Petrovgrad se očekuje na prvenstvu Srbije u Jagodini, koje se održava od 21. do 24. februara. Boje Petrvgrada, pored Sandra Poletana, na ovom takmičenju će braniti: Vladimir Pajdački, Nenad Momirski, Tomislav Milić i Samir Durakovski, a vodiće ih treneri Srđan Evđenić, Stevan Čizmić i Milan Piperski.

Posle PS u Jagodini, Poletan nastavlja sa pripremama za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano u martu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh