I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Sandro Poletan u Las Vegasu kod Flojda Mejvedera

Bokseri Petrovgrada, seniorski reprezentativci Nenad Momirski i Sandro Poletan, nalaze na pripremama.

Sandro Poletan se nalazi u Las Vegasu na bokserskom usavršavanju u kampu Flojda Mejvedera, najboljeg i najplaćenijeg boksera i sportiste na svetu.Veoma značajna stvar za dalju karijeru Sandra Poletana, koji je imao sparinge sa najboljim profesionalnim i olimpijskim bokserima današnjice, što će sigurno uticati na njegovu dalju karijeru.

PerSu marketi

Da podsetimo, da je Sandro Poletan, aktuelni državni prvak u srednjoj kategoriji i poslednji osvajač prestižne „Zlatne rukavice“.

PIPERSKI I MOMIRSKI U RUSIJI I BELORUSIJI

Nenad Momirski je bio zajedno sa ostalim reprezentativcima u ruskoj sportskoj bazi Čehov, koja se nalazi blizu Moskve. Tamo je trenirao i sparingovao sa najboljim ruskim bokserima pod rukovodstvom najboljih trenera Rusije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Nakon Rusije, Nenad Momirski putuje za Belorusiju, gde će u Minsku učestvovati na turniru A kategorije u konkurenciji 20 država. Takođe, na ovim pripremama i turniru nalazi se i Milan Piperski, selektor mlade reprezentacije i član seniorskog stručnog tima naše reprezentacije. Ovo je neprocenjivo iskustvo i za njega, gde sa najboljim stiče nova znanja i iskustva.

Inače, ovaj turnir u Minsku je kontrolni turnir, što se tiče organizacije i svih ostalih pojedinosti za Evropske igre, koje se održavaju u Minsku 2019. godine.

Takođe, ostatak ekipe u Zrenjaninu vredno vežba u sali na Zapadnoj tribini Gradskog stadiona, a uskoro ih očekuje takmičenje u regionalnoj ligi Vojvodine.

  • Divider

  • Divider
Na vrh