I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Sandro Poletan i Aleksandra Rapaić seniorski šampioni Srbije u boksu

Na prvenstvu Srbije u konkurenciji seniora i seniorki BK Petrovgrad je osvojio dve šampionske titule.

Sandro Poletan i Aleksandra Rapaić

U sportskoj hali „Dr Zoran Đinđić“ proteklih dana vodio se pravi mali rat srpskih asova plemenite veštine kako u ženskoj, tako i u muškoj konkurenciji. Veliko finale, koje je održano u prepunoj hali u Prokuplju, iznedrilo je nove šampione i vlasnike najsjajnijih odličja na domaćoj sceni.

Naslov najbolje bokserke pojedinačnog prvenstva Srbije 2019. ponela je Aleksandra Rapaić (BK Petrovgrad), koja je do zlata stigla u poluvelter kategoriji (do 64 kg) savladavši u finalu Kseniju Medić 5:0. Ona je proglašena i za najbolju bokserku prvenstva Srbije.

Fordomanija

Šampioni Srbije sa trenerom, Milanom Piperskim

Za najbolji i najborbeniji par proglašeni su Sandro Poletan (BK Petrovgrad) i Saša Milovac. U poluteškoj kategoriji (do 81 kg) do slavlja je stigao Sandro Poletan rezultatom 4:1. Poletan nastavlja sa napornim treninzima, jer ga uskoro očekuju Evropske, igre koje će se održati u Minsku, u junu mesecu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zapažen nastup je imao i Nenad Momirski, koji je u izjednačenom meču izgubio od prvaka države i osvajača BG pobednika. Nemanje Gavrilovića. Vladimir Pajdački je takođe bio deo ekipe na prvenstvu Srbije.

BK Petrovgrad na pojedinačnom prvenstvu Srbije

Žiri je bio sastavljen od legendi ex Yu ringa: Milivoje Labudović, Tadija Kačar, Mirko Puzović, Ace Rusevski, Dragomir Vujković, Džafer Alisanović, Fazlija Saćirović, Bratislav Ristić Ćure, Miodrag Perunović i Ljubiša Simić.

– Prezadovoljni smo uspehom naših takmičara, imamo dva šampiona drzave, odnosno dva pehara od mogućih tri, pripala su našim takmičarima. Očekuje nas i reprezentativni nastup Sandra Poletana na Evropskim igrama u Minsku, kao i Evropsko prvenstvo za žene, koje će biti održano u Madridu – rekao je trener BK Petrovgrad, Milan Piperski.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh