I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Šampioni Srbije u benchpress – u

Na četvrtom Otvorenom prvenstvu Srbije u benchpress-u, u Bačkom Petrovcu, prvo mesto osvojili su takmičari iz kluba fitness centra Steffani, Vanja Števanov, Aleksandra Aranitović i Dejan Gligić, kojem je ovo tek drugo nastupanje na takmičenjima snage.

Benchpress

Aleksandra Aranitović je pored osvojenog prvog mesta, oborila i sopstveni rekord. Uz to, proglašena je za apsolutno i relativno najsnažniju devojku na takmičenju. Trenutno se sprema za jedno od najvažnijih takmičenja u godini, koje će se održati u decembru u Nišu. Nastupaće u powerliftingu, u 3 discipline, mrtvom dizanju, čučanju i bench press-u. Takođe, to su ujedno I kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje će se održati sledeće godine u septembru.

Steffani sampion Srbije

PerSu marketi

Uz Aleksandru, izuzetno uspešni su bili i Vanja Števanov, koji je pored ranije osvojenog prvog mesta na vojvođanskom takmičenju, sada pobedio i osvojio zlatnu medalju i na državnom nadmetanju.

Aleksandra Aranitovic

Dejan Gligić se takođe pokazao u sjajnoj formi, osvojivši zlato. Dejan, kome je ovo drugo uspešno takmičenje, polako počinje da se priprema za takmičenja koja će se održavati sledeće godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Benchpress ucesnici

– Naši takmičari pokazali su da su u sjajnoj formi i da ne žele da se zaustave na tome. Pored državnih, očekuju ih Evropska i Svetska takmičenja na kojima će nastupati. Fitnes centar Steffani je veoma ponosan na njih – rekao je trener Miodrag Gligić, koji se zahvaljuje svima koji su bodrili i verovali u njegove takmičare. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh