I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Salapuri tri zlata na Kupu Vojvodine

Karatisti Zrenjanina su proteklog vikenda učestvovali na dva takmičenja, sa kojih su doneli ukupno 14 medalja.

kup vojvodine kjmss (1)

 

SALAPURI TRI ZLATNE MEDALJE NA KUPU VOJVODINE

Fordomanija

U Inđiji je održan kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore na kojem su Zrenjaninci ostvarili odličan rezultat. Ovo takmičenje je kvalifikacionog karaktera za kup Srbije i svi takmičari našeg kluba su ostvarili plasman, što je bio i prioritetni cilj. Osvojeno je ukupno 9 medalja. Najbolji je bio Đorđe Salapura koji je osvojio čak tri zlatne mdalje ( kao senior , mlađi senior U21 -78 kg i ekipno mlađi senior U21), zatim Milovanović Anja (kadet -55 kg). Srebrne medalje su osvojili Radić Nevena (kadet -55 kg), Vujasinović Aleksandra (junior -58 kg) i Mančev Nikola (U21 -68 kg) koji je osvojio i bronzanu medalju u kategoriji seniora -68 kg. Bronzanu medalju je osvojio i Naić Nikola (U21 -78 kg). Kao što smo naveli ekipa mlađih seniora (U21 ekipno) bila je bez premca na Kupu a ekipu su činili: Ivan Stankov, Nikola Mančev, Nikola Naić i Đorđe Salapura.

prvenstvo vojvodine pn

PET MEDALJA SA PRVENSTVA VOJVODINE

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U Staroj Pazovi je održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade. Zrenjaninci su osvojili 5 medalja. Zlatni su bili Milosavljević Matija (nada 2004 -50 kg) i Prica Vuk (nada 2004 -55 kg), srebrnu medalju je osvojila Radojčin Jelena (pionir 2006 -35 kg), dok su bronzanim medaljama morali da se zadovolje Oro Marina (pionir 2005 -35 kg) i Makan David (nada 2003 B klasa kate). Popovac Uroš i Tešić Tamara su zauzela 5. mesto. Svi takmičari su ostvarili plasman na prvenstvo Srbije, što je bio i prioritetni cilj ovog takmičenja.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh