I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Rvanje : Start Evropskog Prvenstva U Beogradu

Evropsko seniorsko prvenstvo za rvače počinje danas u Beogradu i trajaće do 11. marta. Na strunjače u „Areni“ izaći će i četiri člana Rvačkog kluba Proleter. U grčko – rimskom stilu nadmetaće se Davor Štefanek i Dejan Franjković, a u slobodnom stilu Mirjan Gecin i Nikola Marković. U slobodnom stilu će nastupiti i Valdemar Štajer, Zrenjaninac koji je inače član novosadske Vojvodine. Najviše se svakako očekuje od iskusnog Štefaneka, koji bi prema procenama selektora mogao do medalje.

Ovogodišnje Evropsko prvenstvo jedna je od najatraktivnijih rvačkih manifestacija u kalendaru FILA o čemu najbolje svedoči broj od oko 48 zemalja učesnica iz cele Evrope. Rvački savez, kao i Olimpijski komitet Srbije, slavi 100 godina postojanja, a to je posebno važan jubilej budući da su upravo rvači doneli najviše odličja u individualnim sportovima sa Olimpijskih igara.
U planu je da RTS prenosi sve borbe, koje će biti na programu od 12.00 do 21.00 svakog dana, a planiran je i veliki koncert u Areni 8. marta, povodom Dana žena.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh