I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Rvački derbi na ravne časti

U derbiju rvačkog prvenstva između Spartaka i Proletera nije bilo pobednika pošto je meč u Subotici okončan sa 4:4.

fris

Fris je neočekivano poražen

Ipak, Subotičani mogu biti za nijansu zadovoljniji, jer je Spartaka imao već broj zabeleženih tuševa, tako da će Subotičani, ukoliko obe ekipe ostanu bez poraza do plej  – ofa, krenuti sa prve pozicije u borbu za titulu.

Oko 400 ljubitelja rvanja posmatralo je u Subotici je duel dve najbolje ekipe u Srbiji. Spartak je nastupio bez povređenih Maksimovića i Franjkovića, koji bi trebalo da pojačaju ovu ekipu u plej – ofu.

PerSu marketi

U prvoj borbi iskusni Gazdag je tuširao Kolompara i doneo prednost Spartaku. Najzanimljivija je bila borba u kategoriji do 66 kg, gde je Naš savladao reprezentativca Frisa za vodstvo Subotičana od 2:0. Proleter je uzvratio preko Nemeša, koji je bio bolji od Marija Štefaneka u kategoriji do 71kg.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Proleter je uzvratio preko Nemeša

Proleter je uzvratio preko Mate Nemeša

Usledila je rutinska pobeda tušem zlatnog olimpijca Davora Štefaneka nad Sremcom za vodstvo Spartaka od 3:1. Viktor Nemeš je bio bolji od Čikoša i smanjio prednost Subotičana na 3:2.

viktor-nemes

Viktor Nemeš je savladao Čikoša

Poravnanje Zrenjanincima doneo je Balo, koji je u dve runde savladao Penjova, a kako je Balaž zbog povrede morao da preda meč Dobrevu, nakon sedam borbi Zrenjaninci su vodili sa 4:3. Usledila je borba u kategoriji do 130 kg, koja je trebala da odluči ishod konačnog meča. Kapiten domaćih Vujadin Bosnić, uspeo je da tušira Krenjickog, i izjednači na 4:4, uz prednost zbog broja pobeda tušem.

balo

Balo je u dve runde savladao Penjova

Prava borba ove dve ekipe očekuje se u finalu plej – ofa u velikoj borbi za novog prvaka države.

rvanje

Kategorija do 130 kg: Bosnić je savladao Krenjickog i doneo Subotičanima izjednačenje

Spartak – Proleter 4:4.

Subotica, Hala sportova, gledalaca: oko 400. Sudije: Rudolf Lerinc i Milorad Vukić. Pojedinačno – 59 kg: Gazdag – Kolompar 1:0 (tuš u 1. rundi), 66 kg: Nađ – Fris 1:0 (2:0, 2:2), 71 kg: M. Štefanek – M. Nemeš 0:1 (0:8, 0:7), 75 kg: D. Štefanek – Sremac 1:0 (tuš u 2. rundi), 80 kg: Čikoš – V. Nemeš 0:1 (tuš u 1. rundi), 85 kg: Penjov – Balo 0:1 (2:4, 0:7), 98 kg: Balaž – Dobrev 0:1 (predaja), 130 kg: Bosnić – Krenjicki 1:0 (tuš u 1. rundi).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh