I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Rukometno veče – svi zajedno za dobru priču Proletera

Rukometni klub Proleter je organizovao donatorsko veče, na kojem su prikupljena sredstva za mlađe kategorije „crveno – belih“.

Milan Grubanov i Dragan Božjak

– Hvala svima koji su došli da podrže naše akciju. Proleter ima podršku od Grada Zrenjanina, od državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i sada je prilika da vratimo klub, gde je nekada bio. Ranije su napravljeni neki propusti, koje treba da ispravimo. Mnogi privrednici pomažu klub. Mislim da će za četiri godine Proleter ponovo biti u Evropi – rekao je predsednik kluba, Dragan Božjak.

Nekadašnji pivot RK Proleter, Branimir Karlovčan i zamenik gradonačelnika Zrenjanina, Saša Santovac

Fordomanija

– Kada sam dogovarao saradnju sa upravom, akcenat sam stavio na organizaciju stručnog rada. Prihvaćen je predlog da stručni štab čine sedam trenera i da svaka mlađa kategorija ima svog trenera. Uz mene su u prvoj ekipi angažovani i trener golmana, kao i trener za fizičku pripremu. Svi ovi treneri imaju iskustvo, ali i neophodne kvalifikacije. Rad rukometne škole je usmeren ka proizvodnji igrača za prvu ekipu. Fuzijom saradnje  ORK Zrenjanina i Proletera dobili smo da u klubu radi oko 80 igrača, koji su pokazali potencijal i da Proleter ima dobru budućnost – istakao je šef stručnog štaba, Zoltan Ivanica.

U ime upravnog odbora RK Proleter okupljenima se zahvalio član UO, Milan Grubanov:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Drago mi je što smo večeras uspeli da okupimo ugledne privrednike, veterane kluba, rukometne sudije, sadašnje igrače… Na ovaj način ste pokazali lojalnost Rukometnom klubu Proleter i sa vama klub sigurno ima lepu budućnost – istakao je Grubanov.

Dane Đurić, Zvezdana Đurić i Nebojša Jokić

Sportski direktor, Nebojša Jokić, naglasio je da sadašnja uprava ima iskrene namere da pomogne klubu, bez ikakvih interesa.

– Uložićemo veliki napor da Proleter postavimo na stabilne noge. Nekada je ovaj klub mnogo značio za srpski sport i moramo svi zajedno da se potrudimo da vratimo bar deo te slave – zaključio je Jokić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh