I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Rukometna bomba – Momir Rnić trenira sa Proleterom, moguć povratak

Momir Rnić junior iz Rajn Nekar Levena u RK Proleter? Zvuči nemoguće, ali je ipak moguće!

Rnića juniora smo juče zatekli na treningu kluba u kojem je ponikao. Za trenutak je delovalo kao fatamorgana…ipak, tačno je, to je Momir. Kao pravi profesionalac, nije hteo da prekida trening ni sekund, ali je obećao da će se javiti sportskoj redakciji Ilovezr odmah posle treninga Proletera. Tako je i bilo…

Zbog čega treniraš u Zrenjaninu?

I Taxi Zrenjanin

– Posle 6 meseci pauze zbog povrede, odlučio sam da treniram sa Proleterom. Odradio sam samostalno bazične pripreme, ali je pauza bila duga, moram postepeno da vratim osećaj za loptu i da se vratim u formu u kojoj sam bio. Momci su sjajni, dobra je atmosfera na treninzima. Sa trenerom Zoltanom Ivanicom imam dobar odnos – počinje priču Momir Rnić junior.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovo ti je druga ozbiljna povreda u karijeri?

– Prvu povredu sam imao sa 18 godina. Tada sam bio član Proletera i juniorske reprezentacije Srbije. Zbog operacije ligamenata sam pauzirao šest meseci. Sada sam zbog povrede metatarzalne kosti stopala takođe šest meseci bio van stroja.

Posle sedam godina u Bundes ligi, da li bi bilo realno da se sada vratiš u Proleter?

– Postoji šansa da ostanem bar polusezonu u Proleteru. Poslednju utakmicu za Rajn Nekar Leven sam odigrao prošlog oktobra, protiv Barselone. Izgubio sam malo osećaj za loptu, moram postepeno da se vratim u željenu formu. Imam ponude iz inostranstva, ali i od klubova iz srpske elite. Sa druge strane, voleo bih da pomognem Proleteru da se vrati u elitu, jer moj matični klub to zaslužuje. Ne mogu ništa da obećam, ali povratak u „crveno – beli“ dres je svakako jedna od ozbiljnih opcija – zaključio je Rnić junior.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh