I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Najnovije vesti

Rukomet: Proleter napustila trojica igrača

Rukometaši Proleter Agroživa se trenutno nalaze na pauzi, a uprava klubaima dosta aktivnosti. Nastoji se da se klub finansijski stabilizuje , ali i da prelazni rok prođe što bolje.

rukomet1

Klub su trenutno napustili Miloš Lojaničić koji je otišao u Izrael, Goran Kostelac, kao i Petar Doko, koji je napustio profesionalno bavljenje rukometom. Još uvek se ne zna ko će od igrača sa strane ostati u klubu, a podsetimo to su Milan Knežević, Nemanja Gojković, Veljko Davidović i Golman Nikola Džamić.

Druga zrenjaninska ekipa, Gradnulica, je bila sjajna u protekloj sezoni, pa iz tog razloga treba očekivati da nekoliko mladih igrača, koji su bili na dvojnoj registraciji, budu priključeni Proleteru, pre svih tu su Petar Aćimović, Igor Čagalj, Veljko Momirov i golman Marko Gaćinović. Svi ovi igrači su bili i na utakmicama Proleter Agroživa, ali ove sezone se sigurno može očekivati da budu standardni u sastavu prvoligaša sa Begeja.

I Taxi Zrenjanin

Pripreme ekipe počinju 5, agusta, a u drugoj polovini septembra treba očekivati početak takmičenja u Prvoj ligi Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh