I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Dijana Četić potpisala za Minakvu, čeka je i posao u Novom Sadu

Kapiten i najbolji strelac ŽRK Proleter, Dijana Četić, nastaviće rukometnu, ali i poslovnu karijeru, u Novom Sadu.

Posle istupanja prvog tima ŽRK Proleter iz Super B lige, prvotimke su slobodne u izboru nove sredine. Dijana Četić je kao najbolji strelac lige godinama unazad dobijala mnogo ponuda, ali nikada nije otišla iz kluba, jer je bila vezana za „crveno – beli“ dres, drugarice iz kluba, Zrenjanin…

Ironijom sudbine, sada je prinuđena da ode, jer prvi tim ŽRK Proleter praktično ne postoji.

Fordomanija

POSAO IPAK PRIORITET

Ona je prethodnih sezona nekoliko puta dobijala pozive od novosadske Minakve, a sada je konačno i prešla u ovaj klub.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Potpisaću ugovor do leta, odnosno za ovu polusezonu. I ranije sam imala pregovore sa Minakvom, međutim nismo se našli… Ja sam imala planove vezane za Zrenjanin, koji mi se baš i nisu ostvarili, tako da sada menjam grad i nadam se da će ići sve u najboljem redu. Počinjem i da radim u Novom Sadu, u svojoj struci, kao ekonomista u jednoj uspešnoj privatnoj firmi. Posao mi je prioritet – rekla je Dijana Četić za Ilovezrenjanin.

 

Minakva ima ambicije da zadrži mesto na vrhu tabele i vrati se u Super A ligu.

– Lepo je što ću igrati za klub u vrhu tabele. Ipak, emocije zbog odlaska su pomešane. Ja sam odrasla u ovom klubu, vezana sam za sve devojke, sve se družimo i van terena… Baš je teško kad sve to preko noći padne u vodu. Teško je poverovati da u Zrenjaninu umire jedan rukometni klub, ali takav je život i idemo dalje – zaključila je Dijana Četić, rukometašica, koja je obeležila noviju istoriju kluba.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh