I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Ronjenje na dah: Zlatne medalje za Peđu i Nevenu Tutorov

U Kikindi je proteklog vikenda održano takmičenje u ronjenju na dah. Takmičenje su organizovali Srpski nacionalni ronilački savez i Ronilački klub Orka Kikinda. Takmičenja su bila u disciplinama: statička apnea (držanje daha u miru) i dinamička apnea (preron bazena) sa i bez peraja.

 

seminarNa takmičenju je učestvovao i ronilački klub iz Zrenjanina – Klub za plivanje perajima i ronjenje na dah ’’Dolphinboy’’. U disciplini dinamička apnea sa perajima Zrenjanininci su osvojili dva prva mesta – u muškoj i ženskoj konkurenciji. U konkurenciji muškaraca, disciplina dinamička apnea sa monoperajima, prvo mesto je zauzeo Pedja Tutorov (’’Dolphinboy’’ Zrenjanin) sa preronjenih 100 m.

U ženskoj konkurenciji, disciplina dinamička apnea, prvo mesto je zauzela Nevena Vesković Tutorov sa preronjenih 50 m.

PerSu marketi

kikinda

Pored takmičenja, tokom vikenda u Kikindi je bio organizovan i Seminar ronjenja na dah APNEA O2 2013. Seminar je sertifikovan i za trenerske licence u sportu. Pedja Tutorov, instruktor ronjenja na dah Apnea Academy, održao je dvodnevni seminar sa teorijskim predavanjima, radionicama tehnika disanja, mentalnog treninga i relaksacija, treninzima u bazenu. Svi zainteresovani za ronjenje mogu se javiti za informacije u terminima Kluba na Gradskom bazenu u Zrenjaninu – ponedeljkom, sredom i petkom od pola deset uveče.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh