I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Romana na Evropskim igrama i u magazinu „Cosmopolitan“

Nakon završenih kvalifikacija u Budimpešti, zvanično je potvrđeno da se najbolja srpska mačevalka, Zrenjaninka Romana Caran, plasirala na prve Evropske olimpijske igre, koje će se održati u junu 2015. godine u Bakuu (Azerbejdžan).

Romana Caran

Takmičarke iz šest zemalja, mačevalačkih velesila, kvalifikovale su se putem ekipnih turnira, dok je Romana morala da ide težim putem, osvajanjem individualnih svetskih bodova. Ipak, ona je uspela u tome i postala jedan od prvih srpskih sportista, koji se kvalifikovao na EOI.

– Glavni cilj u 2014.godini mi je bio plasman na Evropske igre! Zadovoljna sam, naravno, i srećna. I zbog toga što sam ostvarila jedan san, i zbog toga što sada imam priliku da ostvarim još jedan! Pored mačevanja, privatno su mi se izdešavale neke lepe stvari. Najlepša od svih je to što sam postala tetka – uz osmeh kaže Romana.

I Taxi Zrenjanin

Istovremeno, put u Baku može Romani biti uvertira za Olimpijske igre, budući da se ona nalazi u programu “Rio 2016”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Romana Cosmopolitan

COSMOPOLITAN

Januarski broj čuvenog magazina „Cosmopolitan“ je već u prodaji, a u njemu možete naći i priču o trupi „Act Women“, čiji je Romana saradnik.

– Sarađujem već godinama sa trupom „Act Women“, izvodimo performanse protiv nasilja nad ženama. Ove godine sam završila film o desetogodišnjici trupe i o festivalu „Odbrana“, koji su organizovale. Film je bio prikazan na „BeFemu“. Zato sam dobila poziv od „Cosma“, ali i zbog mačevanja – kaže Romana.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh