I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Rezultati Letnje košarkaške lige (12 fotografija – sve ekipe)

Protekle nedelje odigrana su dva kola Letnje košarkaške lige u novoformiranim grupama.

KK Lukićevo

KK Lukićevo

U plej – off grupi koja odlučuje o plasmanu ekipa od 1. do 6. mesta u prvom kolu su postignuti sledeći rezultati: Vojvodina Novo Miloševo – Klek 82:76, Čoka – Karađorđevo 118:82 i Vojvodina Bašaid – Lukićevo 70:61.  

KK Klek

KK Klek

PerSu marketi

Drugo kolo je odigrano tokom vikenda, a evo i tih rezultata: Vojvodina Novo Miloševo – Lukićevo 83:65,  Čoka – Klek 87:85, a utakmica Karađorđevo – Vojvodina Bašaid se igra večeras.

KK Karađorđevo

KK Karađorđevo

 

KK Čoka

KK Čoka

 

Na tabeli čak tri tima imaju po 10 bodova. Prva je Vojvodina iz Novog Miloševa, druga je Čoka, a treće je Lukićevo. Četvrta je Vojvodina iz Bašaida sa 8 bodova i utakmicom manje, peti je Klek sa 7 bodova, i trenutno je na poslednjem 6. mestu Karađorđevo sa 6 bodova, ali sa utakmicom manje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
KK Vojvodina Novo Miloševo

KK Vojvodina Novo Miloševo

 

KK Vojvodina Bašaid

KK Vojvodina Bašaid

 

KK Velika Kikinda

KK Velika Kikinda

U „plej – aut“ grupi koja odlučuje o plasmanu od 7. do 12. mesta su u prvom kolu postignuti sledeći rezultati: Sloboda Novi Kozarci – Sveti Đorđe Žitište 80:86,  Zadrugar Lazarevo – Velika Kikinda 64:39 i Petrovgrad – Proleter 20:0 službeni rezultat.

KK Proleter

KK Proleter

 

KK Zadrugar

KK Zadrugar

U drugom kolu su postignuti sledeći rezultati: Sloboda Novi Kozarci – Zadrugar Lazarevo 73:59, Petrovgrad – Sveti Đorđe Žitište 0:20 službeni rezultat i Proleter –Velika Kikinda 0:20 službeni rezultat.

KK Sveti Đorđe

KK Sveti Đorđe

Na tabeli vodi Sloboda iz Novih Kozaraca sa 14 bodova, druga je Velika Kikinda sa 12, a isto toliko ima i trećeplasirani Sveti Đorđe iz Žitišta.

KK Sloboda Novi Kozarci

KK Sloboda Novi Kozarci

Podsetimo da se Velika Kikinda i Sveti Đorđe takmiče van konkurencije, a ekipa Proletera je odustala od drugog dela takmičenja.

KK Petrovgrad

KK Petrovgrad

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh