I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Reprezentativci sjajni u Novom Sadu, Bečkerek treći u Kragujevcu

Po 8. put, u Novom Sadu, u sali Osnovne škole “Prva vojvođanska brigada“, u organizaciji Bejzbol kluba “Novi Sad“ i Bejzbol saveza Srbije, održan je međunarodni bejzbol turnir “Novi Sad Indoor Baseball 2015“ za kategoriju U15 (rođeni 2000.godine i mlađi).

Novi Sad 1

Učestvovalo je ukupno 8 ekipa, 3 iz Srbije (kadetska reprezentacija Srbije, pionirska reprezentacija Srbije, Vojvodina Novi Sad) i 5 ekipa iz inostranstva (“Zajčki“ Ljubljana, “Bombers“ Ljubljana, “Vindija“ Varaždin, “Džajants“ Erd Mađarska, “QSI“ Skopje Makedonija).

Za kadetsku reprezentaciju Srbije igrala su dva igrača Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina: Marko Marjanović i Ivan Milin, i ta ekipa je na kraju osvojila 4.mesto na turniru.

Fordomanija

Za pionirsku reprezentaciju Srbije su igrala trojica pionira “Bečkereka“: Jovan Đurić, Danijel Grubić i Andrej Subu, a ova ekipa, kao najmlađa na turniru jer su je činili dečaci 2002. i 2003. godište, na kraju je bila 6. u konačnom plasmanu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Igrači “Bečkereka“ su dali veliki doprinos igri svojih timova i odigrali su dve, po oceni publike, najinteresantnije utakmice na turniru: pioniri su tek posle dva dodatna ininga (produžetka) savladani od mnogo starije ekipe iz mađarskog grada Erda 3-4, dok su kadeti u uzbudljivom polufinalu u kojem je postignuto čak 6 home run udaraca, poraženi od “Vindije“ sa 10-11. Konačni pobednik turnira je ekipa “Bombers“ iz Ljubljane koja je u finalu savladala “Vindiju“.

Kragujevac 1

U Kragujevcu, u SC “Park“, u organizaciji Bejzbol kluba “Sleepers“ iz Kragujevca, održan je Indoor BeeBall bejzbol turnir za kategoriju U15 (rođeni 2000.godine i mlađi). Učestvovalo je ukupno 8 ekipa, iz Kragujevca, Kraljeva, Beograda, Novog Sada i Zrenjanina. Pionirska ekipa Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina, sastavljena od dečaka 2002. i 2003.godine je ostavila odličan utisak na ovom turniru.

Kragujevac 2

Odlična igra na palici (čak 5 igrača su postigli home run udarce), i još bolja igra u odbrani, sa velikim brojem napravljenih auta, na loptama po zemlji i u vazduhu, su na kraju nagrađeni odličnim trećim mestom ekipe na turniru.

Kragujevac 6

Odigrane su 4 utakmice, pobeđene su ekipe Beograda 26-13, druga postava Kragujevca 19-17, prva postava Kragujevca 27-11, a jedini poraz rezultatom 18-23, ekipa je doživela od Kraljeva koje su činili igrači godišta 2000. i 2001.godište. Turnir je osvojila ekipa Novog Sada, koja je u finalu pobedila Kraljevo. Ekipa je igrala u sastavu: Jovan Đurić, Nikola Dragojlov, Marko Đurić, Petar Jurković, Bogdan Velisavljev, Dalibor Todorović i Uroš Bursać.

Kragujevac 3
Tako je na lep način počela nova bejzbol sezona u kojoj igrači “Bečkereka“ treba da nastave svoje odlične igre i rezultate iz prošle sezone.

Kragujevac 4

Sledeći turnir iz serije Indoor BeeBall bejzbol turnira se održava u Zrenjaninu, u nedelju, 15. marta 2015.godine, u Hali “Medison“, sa početkom u 11 časova. BK Bečkerek poziva sve dečake i devojčice uzrasta 7-14 godina, da uživaju u jednom od najzanimljivijih i najzabavnijih ekipnih sportova sa loptom.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh