I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Okupite vašu „ekipu“ i uživajte u malom fudbalu u Sportskom centru Bambi

Nemate afiniteta da postanete vrhunski sportista, ali ne biste odustali od ’pikanja’ fudbala sa drugarima iz škole, sa posla ili društvom iz kraja?

Zatvoreni fudbalski balon je idealno mesto za druženje i u letnjim i u hladnijim danima. Zato naši dragi muškarci, pravac na mali fudbal u Sportski centar Bambi!

I Taxi Zrenjanin

Za sve poklonike malog fudbala, pravu ponudu ima Sportski centar Bambi, sportski kompleks smešten na Zelenom polju. Za samo 3.000 – 3.500 din možete obezbediti termin u trajanju od 60 minuta i sa prijateljima uživati igrajući na najkvalitetnijoj veštačkoj travi, u fudbalskom  balonu sa najboljim uslovima, kako za samu igru, tako i za sve prateće aktivnosti.

Pored sportskih terena, objekat sadrži i vrhunski opremljene svlačionice sa toplom vodom, tuševima, a na spratu su moderna teretana i sala za fitnes. Idealno mesto za okupljanje ekipe ili sređivanje utisaka posle rekreacije je kafić u sklopu objekta, a za posetioce je obezbeđen i besplatan parking.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Fudbal je najpopularniji sport u celom svetu ili kako bi se preciznije reklo: „Najvažnija sporedna stvar“. Neka tako i ostane, ali ostavite i malo slobodnog vremena za Vaše drage jer i njima treba Vaša pažnja. Ali i tu postoji rešenje – dok vi igrate fudbal, one mogu u teretanu ili neki od programa u fitnes sali Sportskog centra Bambi.

KANGOO, FITNES, TERETANA

– Grupni i funkcionalni treninzi sa Nemanjom Banjcem – 12 treninga mesečno – 2.000 dinara.

– Kangoo Jump sa Katarinom Peruničić – 8 x mesečno – 2.000 ili 12 x mesečno – 2.500 dinara.

– Samo korišćenje teretane je 1.500 dinara mesečno.

SPRAVA IVANE ŠPANOVIĆ

Teretana u SC Bambi je bogatija od letos za Skill Mill, spravu čiji je promoter naša najbolja atletičarka, Ivana Španović.

Bambi sportski centar je namenjen svima, koji žele da se bave sportom: rekreativcima, profesionalnim sportistima, polaznicima škole fudbala, a u proleće i leto je organizovana i škola tenisa.

SC Bambi poseduje najmoderniju teretanu

Okupite svoju ’ekipu’ i uživajte u vašem omiljenom sportu!

– Klimatizovan prostor našeg balona za mali fudbal, omogućava našim posetiocima da uživaju jednako u zimskom i letnjem periodu, na terenu za mali fudbal. Posedujemo kompletnu opremu za fudbalsku utakmicu, lopte, golove, markere. Takođe na raspolaganju su i naše svlačionice. Nakon napornog fudbalskog termina osvežite se uz piće u klimatizovanom kafiću, gde možete putem IPTV pratiti utakmice na svim programima – ističe direktor SC Bambi, Darko Tošić.

POPUST ZA VIKEND

Radnim danima od 17 – 23 h – 3.500 din

Radnim danima od 23 – 24 h – 3.000 din

Vikendom od 8 – 24 h – 3.000 din

Balon za mali fudbal poseduje i obezbeđen parking za vozila gostiju, koji je apsolutno besplatan.

U balonu je organizovana i škola fudbala Akademije Bambi za decu.

INFORMACIJE

Sve informacije možete dobiti putem telefona 023 – 522 – 001 ili 064/14-64-984, kao i putem fb stranice.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh