I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Ragbi na Vojnom stadionu: Zrenjaninci i Novosađani protiv Segedina

Ragbi Klub Petrovgrad i Ragbi Klub Vojvodina iz Novog Sada danas zajednički dočekuju ekipu ragbista iz Segedina, u okviru priprema za predstojeću sezonu.

 

Utakmica će se održati danas na Vojnom stadionu sa početkom u 14.00 časova. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje sporta da prisustvuju ovoj međunarodnoj utakmici u ragbiju.

I Taxi Zrenjanin

– Klub postoji od aprila 2015 godine. Za sada smo se takmičili u B ligi prvenstva Srbije. Interesovanje za ragbi trenutno u Zrenjaninu nije na zavidnom nivou, ali trudićemo se da to popravimo u narednim godinama. Ove godine se takmičimo sa seniorskom ekipom u B prvenstvu Srbije – rekao je Marko Vuković, osnivač Ragbi kluba Petrovgrad.

Treba napomenuti da je RK Petrovgrad bio domaćin državnog prvenstva u ragbiju 7 (olimpijski sport) u okviru Dana piva u Zrenjaninu, a cilj je da to postane tradicija svake godine. Učestvovale su ekipe iz Beograda, Pančeva, Loznice i Novog Sada.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored toga, Petrovgrad je bio organizator i dva turnira u ragbiju 10.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh