I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Radovi u „Medisonu“ se polako privode kraju

Rekonstrukcija hale „Medison“ je zvanično započeta 26. oktobra, a radovi se uoči Nove godine polako privode kraju.

Nosilac projekta vrednog 447.966 evra je Grad Zrenjanin, a partner je Privredna komora industrije i poljoprivrede Timiš. Donacija EU kroz IPA program je 387.000 evra.

Među najznačajnijim promenama predviđenim projektom, jesu kompletna obnova parketa, demontaža starih tribina, izgradnja tri multifunkcionalna terena, modernizacija i adaptacija svih pratećih prostorija i instalacija kao i omogućavanje prilaza za osobe sa posebnim potrebama. Projektom je predviđeno i opremanje hale štandovima i ostalom pratećom opremom potrebnom za održavanje sajmova.

Fordomanija

– Radovi su još uvek u jeku. Do Nove godine se očekuje završetak kompletnih radova. Posle Nove godine, u slučaju da ne bude sve gotovo, ostaće samo sitni radovi. Postavljen je izuzetno kvalitetan parket, koji ima odličnu amortizaciju, u šta će sportisti imati priliku da se uvere. Na mestu gde su bili toaleti, biće izgrađeni novi, a biće urađene i dve svlačionice – rekao je direktor JU Sportski objekti, Bojan Mijatov.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kada parket bude postavljen biće iscrtani tereni za rukomet (i futsal), košarku i odbojku, a postojaće i teren za tenis i badminton. Biće napravljena sala za borilačke sportove, kao i sala za stoni tenis. Na taj način će „Medison“, zajedno sa Kristalnom dvoranom, činiti kompleks, koji će odjednom moći da primi veliki broj sportista.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh