I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Radovi u „Medisonu“ se polako privode kraju

Rekonstrukcija hale „Medison“ je zvanično započeta 26. oktobra, a radovi se uoči Nove godine polako privode kraju.

Nosilac projekta vrednog 447.966 evra je Grad Zrenjanin, a partner je Privredna komora industrije i poljoprivrede Timiš. Donacija EU kroz IPA program je 387.000 evra.

Među najznačajnijim promenama predviđenim projektom, jesu kompletna obnova parketa, demontaža starih tribina, izgradnja tri multifunkcionalna terena, modernizacija i adaptacija svih pratećih prostorija i instalacija kao i omogućavanje prilaza za osobe sa posebnim potrebama. Projektom je predviđeno i opremanje hale štandovima i ostalom pratećom opremom potrebnom za održavanje sajmova.

PerSu marketi

– Radovi su još uvek u jeku. Do Nove godine se očekuje završetak kompletnih radova. Posle Nove godine, u slučaju da ne bude sve gotovo, ostaće samo sitni radovi. Postavljen je izuzetno kvalitetan parket, koji ima odličnu amortizaciju, u šta će sportisti imati priliku da se uvere. Na mestu gde su bili toaleti, biće izgrađeni novi, a biće urađene i dve svlačionice – rekao je direktor JU Sportski objekti, Bojan Mijatov.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kada parket bude postavljen biće iscrtani tereni za rukomet (i futsal), košarku i odbojku, a postojaće i teren za tenis i badminton. Biće napravljena sala za borilačke sportove, kao i sala za stoni tenis. Na taj način će „Medison“, zajedno sa Kristalnom dvoranom, činiti kompleks, koji će odjednom moći da primi veliki broj sportista.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh