I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Sport

Dino Radončić promoter humanitarnog turnira u basketu na Bagljašu

Humanitarni turnir u basketu, za pomoć Kosovu i Metohiji, biće održan 24. 25 i 26. avgusta na košarkaškom terenu na Bagljašu. Promoteri ove sportske manifestacije su poznati košarkaši iz Zrenjanina – Dino Radončić (Real Madrid) i Dejan Davidovac (Crvena zvezda).

Dino Radončić i Bojan Matić

NIJE ZABORAVIO BAGLJAŠ

Dina Radončića smo zatekli na terenu za basket na Bagljašu, na kojem je praktično ponikao. Iako je sa samo 19 godina osvojio sa Realom špansko prvenstvo i Evro ligu i dostigao neslućene visine, nije zaboravio svoj kraj i drugare sa terena na Bulevaru.

PerSu marketi

ZA KOSOVO I METOHIJU

– Veoma mi je drago što sam deo ove lepe humanitarne priče. Prihvatio sam iz „prve“ poziv organizatora, Bojana Matića. Pozvao me je, objasnio da će se igrati turnir u kraju u kojem sam odrastao, a ja obožavam moj Bagljaš i tu nije bilo dileme. Pozivam sve da prijave svoju ekipu ili pomognu turnir na bilo koji način, jer će sva sredstva biti namenjena pomoći Kosovu i Metohiji – istakao je Dino Radončić.

– Turnir je posvećen Kosmetu i igraće se na terenu na Bagljašu kod grafita posvećenih Kosovu i Metohiji. Želim da pozovem sve zainteresovane da prijave svoje ekipe, svi su dobrodošli. U saradnji sa ocem Isaijem iz Dečana dogovorili smo da posle turnira odnesemo novčanu pomoć i pomoć u robi – rekao je organizator turnira, Bojan Matić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

GRAFFITI JAM

Tokom vikenda je kraj terena na Bagljašu nikao novi grafit. DJ Mc Flip najavljuje da će se tokom turnira dogoditi i mali „graffiti jam“.

– Graffiti jam će biti sastavljen od dva moja drugara, vrsna umetnika. Ja ću biti zadužen za muzičku podlogu i najavljivanje utakmica. Videćete, biće veoma zanimljivo. Ljubi vas brat – poručio je DJ Mc Flip.

Kotizacija za učešće na turniru je 3.000 dinara po ekipi. Nagradni fond će biti objavljen neposredno pred turnir.

Kontakt:

Bojan 065 24 59 001.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh