I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Rada Perović nastavlja karijeru u Vizuri

Rada Perović, prvi tehničar ŽOK Klek, napustila je redove svog matičnog kluba i prešla u Vizuru.

Već nekoliko godina unazad si na meti velikih klubova. Zbog čega baš Vizura?

– Bilo je i drugih ponuda, klubova iz Superlige, ne samo ove sezone, već i prethodnih. Pre svega, Vizura me je privukla sa svojim rezultatima i ambicijama. Takođe tu, su devojke sa kojima igram i u reprezentaciji, samim tim neću preći u sredinu koja mi je nepoznata – kaže Rada Perović za Ilovezrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Da li ćeš i tamo biti starter, kao i u Kleku?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– To će biti veliki izazov za mene, ali potrudiću se da se pokažem u što boljem svetlu za poziciju u timu. Imaću kvalitetne treninge, na kojima ću napredovati i usavršavati svoju tehniku, a ako budem igrala to će zasigurno biti nagrada.

Kakve su ambicije Vizure u novoj sezoni?

– Vizura je veliki i dobro organizovan klub, i naravno da zbog toga imaju i visoke ciljeve. Kao i svake godine napadaju duplu krunu. Nadam se da ću doprineti tome.

Trener Vizure je Zrenjaninac, Dejan Desnica. Šta očekuješ od saradnje sa njim?

– Prethodnih godina, kao prvi trener, osvojio je mnogobrojne titule sa ekipom Vizure, što samo po sebi govori o njegovom radu. Radujem se saradnji sa takvim stručnjakom!

Kakve obaveze ovog leta imaš sa reprezentacijom Srbije?

– Ovo je već treće leto koje provodim sa reprezentacijom Srbije. Ovoga puta pripremamo se za Balkansko prvenstvo, koje će se održati u Turskoj od 29. juna do 3. jula, kao i za Svetsko prvenstvo u Meksiku od 12. jula do 21. jula. Trenutno smo u Brzeću, nedaleko od Kopaonika, gde odrađujemo prvi deo priprema. Nakon toga 20. juna prelazimo na Ub, gde ćemo odraditi drugi deo priprema za predstojeća takmičenja – ističe Rada Perović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh