I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

PS za mlađe seniore: Dve bronze za džudiste Proletera

Prvenstvo Srbije za mlađe seniore do 23 godine održano je 5. oktobra u Vršcu. Na prvenstvu je učestvovalo 125 takmičara i takmičarki iz 35 klubova širom cele zemlje. Odličan rezultat je napravila Anita Sakal,  koja je osvojila bronzanu medalju i sada je kadetskoj i juniorskoj državnoj medalji dodala i seniorsku.

Judo

Dve borbe je efektno pobedila, da bi u polufinalu posle apsolutne dominacije napravila jednu grešku, koja je na kraju skupo koštala. Takmičila se u kategoriji do 52 kg.

Drugu medalju za Proleter osvojio je Jovan Niškanović do 73 kg i ova medalja ima zlatan sjaj, iako je bronzana. Odlično je Niškanović krenuo na ovom prvenstvu pobedivši prvog protivnika za samo nekoliko sekundi. U drugom meču na putu mu se našao odličan takmičar iz Niša protiv koga je Jovan vodio, bio bolji, ali su na kraju i sudije malo uzele stvar u svoje ruke… Ipak, pobedio je sve svoje protivnike do kraja i osvojio bronzu.

PerSu marketi

Treneri u klubu, Tomislav Kohajm i Nikola Savatović,  zadovoljni surezultatima i uvereni da su pred mladim borcima Proletera još veći uspesi u bliskoj budućnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ODLIČAN NASTUP PROLETEROVIH MLADIH NADA

U nedelju je u Bečeju održan 16. međunarodni i 6. memorijalni Džudo turnir „Željko Nikolić“ za poletarce, pionire i kadete. Na takmičenju je učestvovalo 415 takmičara iz 51 kluba i to iz Mađarske, Rumunije, Bugarske, Rusije, Slovenije, Slovačke, Crne Gore, BiH, Hrvatske i domaćina Srbije.

Za poletarce iz Proletera medaljama su se okitili: Milan Bulaja 2. mesto, Petar Nikolin 2. mesto, Vuk Lakatuš 3. mesto, Marko Milutin 3. mesto. U konkurenciji pionira medalju je osvojila Milica Milekić, 3. mesto.

Kod kadeta Anita Sakal je osvojila 3. mesto i Dušan Sarić 3 mesto.

Sledeći turnir će biti održan u subotu, 12. oktobra, u Beočinu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh