I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

PS u veslanju: Zrenjanincima 7 medalja


Na fotografiji: Jelena Momirov, Julija Lazar i Aleksandra Knežević sa trenerom Svetislavom Čičom

Državno prvenstvo u veslanju održalo se proteklog vikenda na beogradskoj Adi Ciganliji.To je bilo poslednje ovogodišnje, ujedno i najjače, domaće takmičenje – državno prvenstvo na kojem se u svim starosnim kategorijama takmičilo 188 posada iz svih 13 srpskih klubova. Po broju prijavljenih posada i takmičara ovo je najbrojniji i najjači državni šampionat do sada.
VK Begej 1883 predstavljalo je ukupno 15 takmičara, od kojih su najuspešnije bile Jelena Momirov i Aleksandra Knežević osvojivši 2 bronzane medalje u dubl skulu za juniorke, odnosno seniorke. Julija Lazar je u skifu za pionirke osvojila bronzano odličje.
U finalima su još veslali i seniorski dubl skul Milan Maričić i Branislav Jovanov, Dejan Đukić u skifu za seniore. Juniorski dubl skul Ivan Matić i Roža Ervin, kao i ženski dubl skul u sastavu Milica Stanković i Livia Tot, Zatim Aleksa Vlajkov u skifu za pionire i pionirski dubl skul-braća Ognjen i Nikša Sporin.


VK Zrenex je takođe učestvovao na državnom šampionatu i osvojio 4 medalje.
Jovana Arsić (na fotografiji) je osvojila bronzu u skifu za seniorke i srebro u dubl skulu zajedno sa koleginicom iz Čuruga. Srđan Milinković je bio treći u skifu za pionire, a treća je bila i Svetlana Ristin u skifu za kadetkinje.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh