I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

PS u kuglanju: Bronze za juniore i juniorke Banata

Juniori i juniorke Banata osvojili su bronzane medalje na kuglaškom prvenstvu Srbije za parove.

Copy of Kuglanje

Ženski juniorski par SPC Vojvodine Angela Zolnai (576) i Ksenija Milosav (566) sa 1.138 čunjeva oborenih na kuglani u Subotici, osvojio je šampionsku titulu na Prvenstvu Srbije. Radnički (Novi Sad) ima srebrni par sa 1.066 čunjeva (Maja Đukić 552, Marijana Oros 514), dok je bronza pripala paru Banata iz Zrenjanina sa 1.058 čunjeva (Vesna Boškov 537, Ana Boškov 520). 

Četvrti je Kristal (Zrenjanin) sa 1.057 čunjeva (Linjajana Frenc 543, Sanela Milosav 514).

I Taxi Zrenjanin

Juniorski muški parovi za titule su se borili u Beogradu na Banjici. Šampionat je protekao u znaku podmlatka Crvene zvezde koji je osvojio zlato i srebro. Pobedili su sa 1.228 čunjeva junrski reprezentativci crveno belih Alen Kujundžić (590) i Igor Kovačić (628), srebro je pripalo sa 1.213 čunjeva Ivanu Anđelkoviću (596) i Bojan Kličariću (617). Bronzu je osvojio par Banata iz Zrenjanina sa 1.201 čunj (Radovan Vlajkov 627, Boris Manojlović 574).

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prošle godine, kod juniorki slavio je par zrenjaninskog Banata Jelena Popov i Jelena Petrović ispred para Pionira (Hajnčuk – Stantić) dok su treće bile, kao i ove godine Vesna i Ana Boškov iz Banata.

Crvena zvezda je i lane imala šampionski par (Igor Kovačić – Vladimir Jevtić), par Banata Vlajkov – Todorović bio je drugi, juniori Sente Visa prom Harmaz – N. Ernješi treći.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh