I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Prvenstvo Vojvodine u krosu održano u Karađorđevom parku

Atletski klub Proleter iz Zrenjanina bio je domaćin seniorskog prvenstva Vojvodine u krosu za seniore i sve ostale uzrasne kategorije.

Takmičilo se više 200 atletičara iz svih klubova iz pokrajine.

U konkurenciji seniora, u trci na 5000 metara Velibor Nikolić osvojio je 3. mesto dok je Bojan Bijelić pobedio u konkurenciji starijih juniora.

Fordomanija

Trener Mladen Grujić istakao je  i nastup Teodore Stefanović mlađe pionirke koja je u trci na 1000 metara osvojila treće mesto. – Bila je to izuzetno kvalitetna i neizvesna trka u kojoj je borba za medalje vođena do poslednjeg metra – prokomentarisao je Grujić. Sjajne su bile i Dijana Cekić  u konkurenciji starijih juniorki  i Jovana Tuba u konkurenciji mlađih juniorki obe osvojivši zlatne medalje u trkama na 2000 metara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

AK Proleter organizovao je i trku za najmlađe

Predivnu sportsku sliku u Karađorđevom parku upotpunili su i sportisti najmlađeg uzrasta za koje je AK Proleter priredio posebno takmičenje, događaj koji obično nazivamo „trka zadovoljstva“.

Odličan početak sezone Proleterovih atletičara

Atletičari Proletera učestvovali su pre ovog krosa na seniorskom Zimskom prvenstvu Srbije u bacačkim disciplinama. Ivan Garaj osvojio je zlatnu medalju bacivši kuglu (7,260 kg) 13,95 m dok je u bacanju diska daljinom 40,15 m bio drugi. Nedelju dana pre toga na juniorskom prvenstvu  Igor Garaj bio je drugi u bacanju diska i treći u bacanju kugle.Mlađi junior Živko Gagić u bacanju diska osvojio je treće mesto daljinom 35,13 m, a isti plasman imao je i u bacanju kugle (5 kg) daljinom 14, 36 m .

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh