I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Prvenstvo Vojvodine u brdskom biciklizmu: Ciklomanija bez premca

U organizaciji biciklističkog kluba Fullcontrol bike iz Bukovca i Biciklističkog saveza Vojvodine proteklog vikenda je održan  „Bukovački Fullcontrol MTB Maraton“, koji je ujedno bio i prvenstvo Vojvodine u ovoj olimpijskoj disciplini.

Brdski carevi: Biciklisti Ciklomanije

Brdski carevi: Biciklisti Ciklomanije

Pobednik velikog maratona (45 km) u kategoriji elita bio je takmičar zrenjaninskog biciklističkog kluba Ciklomanija, Nenad Rabasović. On je na cilj stigao ispred Olivera Štrbca iz novosadskog Fanatik – a , dok je treće mesto zauzeo Marko Bogdanović iz novosadskog Ris Cycling – a.

Takmičari u kategoriji masters, vozili su srednji maraton (35 km). Zlatno odličje je pripalo Slobodanu Radovanoviću iz BK Jednota iz Šida , dok je drugo mesto u ovoj kategoriji zauzeo trener i takmičar zrenjaninske Ciklomanije Vladimir Stanar. Treći je na cilj stigao takmičar novosadske Vojvodine, Goran Nikić.

Fordomanija

Mlađi kadeti su vozili stazu malog maratona (11 km). Pobednik u ovoj kategoriji je bio Stevan Petko iz šidske Jednote, drugi na cilj stigao je takmičar zrenjaninskog kluba Aleksandar Stanić, dok je treće mesto zauzeo Miloš Harvilčak iz šidske Jednote.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh