I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Prvenstvo Srbije u bič voleju se seli na Peskaru

Četvrti turnir ovogodišnjeg prvenstva Srbije u odbojci na pesku – “VIP bič – volej masters 2017” i “Vip bič – volej liga” – biće odigrani narednog vikenda, od 21. do 23. jula, u Zrenjaninu, na novim terenima kupališta “Peskara”.

Ovi tereni izgrađeni su prošle godine, a kako bi bili ispunjeni svi uslovi za pomenuto takmičenje i obezbedio odgovarajući prostor i za takmičare i za publiku, u toku su radovi na tom delu “Peskare”. Obala i okolina terena su u potpunosti očišćeni od trske i drugog rastinja, završava se izgradnja pomoćnog objekta uz terene sa svlačionicama i tuševima, postavljena je rasveta, a biće i dopremljene demontirane tribine iz hale sportova “Medison”, koje će omogućiti smeštaj za nekoliko stotina gledalaca.

PerSu marketi

Podsećamo, Zrenjanin je prethodnih sezona bio uspešan domaćin ovih atraktivnih turnira, koji su menjali lokacije, od Trga slobode, parkinga “Prevlaka” u centru grada, do “Aviv Parka”, prethodne sezone. Izgradnjom savremenih terena za odbojku na delu kupališta “Peskara”, grad je dobio stalni, adekvatan prostor za održavanje ovakvog i sličnih takmičenja u sportu koji je zastupljen na Olimpijskim igrama i u našoj zemlji okuplja sve veći broj poklonika.

ČETVRTA GODINA – ČETVRTA LOKACIJA

Prvi turnir u bič voleju, pod pokroviteljstvom Odbojkaškog saveza Srbije, održan je u Zrenjaninu od 8. do 10. avgusta 2014. godine. Tada je teren postavljen na Trgu Slobode, ispred Gradske kuće. 

Vanja Grbić na terenu postavljenom na Trgu Slobode

Naredne, 2015. godine, tereni su postavljeni na velikom parkingu, odnosno „prevlaci“, u blizini kafea Vremeplov.

Prošle godine turnir prvenstva Srbije u odbojci na pesku je odigran u AVIV parku, a ovog leta se seli na Peskaru.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
  • Park sala Zrenjanin
Na vrh