I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • agencija dane
Sport

24 igrača na prvoj prozivci Fudbalskog kluba Radnički

Fudbaleri Radničkog su počeli pripreme na stadionu kraj Skrobare, a na prvoj prozivci su se pojavila 24 igrača, koja konkurišu za „crveno – crni“ dres u narednoj sezoni.

Prvu prozivku su zakazali šef stručnog štaba Predrag Kandić i direktor FK Radnički, Darko Tošić, a treningu su prisustvovali sledeći igrači:  Jovan Blažić, Robert Kiš, Nikola Grbić, Predrag Radosavljević, Miljan Milivojev, Ognjen Dučić, Žarko Matić, Stefan Vuković – Lisičić, Nikola Bjelica, Bogdan Jovanov, Zoran Šemić, Aleksandar Petrov, Veljko Petrov, Vladimir Zakić, Danilo Pustinjaković, Miloš Zakić, Ivan Vasić, Slobodan Đurić, Aleksandar Rankov, Denis Magda, Aleksandar Milin, Slaviša Bojanić i Jovan Runjevac, koji je prethodnih 6 meseci bio u Bačkom Jarku i čeka ispisnicu.

Prisustvovali su i trenutno povređeni fudbaleri, Marko Kovačević i Denis Teljigović. Na prvoj prozivci nije bilo Mileta Šarenca, koji je na probi u Teleoptiku.

I Taxi Zrenjanin

– Nikola Kosović, Srđan Prokin, Danilo Kondić i još par igrača će se priključiti timu za nekoliko dana. Na prvom treningu su naši igrači iz prošle sezone, ali i novi mladi igrači iz Akademije Bambi i omladinske škole FK Radnički. Kao i prošle godine, kao cilj je zacrtan opstanak. Radimo postupno i želimo da prvo afirmišemo naše igrače iz mlađih kategorija, pa tek onda da jurimo viši rang – rekao je Darko Tošić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Već ove nedelje FK Radnički počinje sa igranjem kontrolnih susreta. Prvi protivnik je  Vojvodina iz Perleza (14. jul u Zrenjaninu), a posle toga u planu su utakmice protiv Omladinca iz Novih Banovaca, Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva, Bečeja, Borca (Šajkaš), rumunskih Rešica i novosadskog Kabela.

Generalna proba je planirana 11. avgusta u Perlezu protiv Vojvodine 1928.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh