I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Promocija Zrenjanina na Sajmu sporta

Sportski savez grada Zrenjanina učestvovao je na petom po redu Međunarodnom sajmu sporta, koji je održan od 27 – 29. novembra na Beogradskom sajmu.

predstavnici javne ustanove sportski objekti i sportskog saveza grada zrenjanina (2)

Predstavnici JU „Sportski objekti“ i Sportskog saveza grada Zrenjanina 

Pretstavljen je rad Saveza, svi uspesi Zrenjaninskih sportskih kolektiva i pojedinaca, kao i sportska infrastruktura našeg grada.

– Treba istaći da je uz odličnu prezentaciju naš štand bio jedan od najposećenijih. Uspostavljeni su mnogobrojni kontakti sa teritorijalnim i granskim sportskim savezima, kao i sa predstavnicima sportskih organizacija iz mnogih sportova i visokoškolskim Ustanovama. Gosti na našem štandu bili svi najznačajniji sportski funkcioneri i mnogobrojni sadašnji i bivši sportisti, koji su imali samo reči hvale upućene na rad i organizaciju našeg saveza. Takođe smo uzeli aktivno učešće na mnogim seminarima i prezentacijama, koje su održane tokom trajanja sajma. Posetioci našeg standa su imali priliku da isprobaju i bicikl koji se pokreće na pogon „stepera“, a sve prisutne je oduševio i nastup popularnog zrenjaninskog žonglera Sliveta – istakao je generalni sekretar SSGZ, Simo Salapura.

I Taxi Zrenjanin

Partneri SSGZ na ovom sajmu bili kompanija „Iron“ iz Zrenjanina, kao i javna ustanova „Sportski objekti“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh