I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Aviv park Zrenjanin
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Promocija Zrenjanina na Sajmu sporta

Sportski savez grada Zrenjanina učestvovao je na petom po redu Međunarodnom sajmu sporta, koji je održan od 27 – 29. novembra na Beogradskom sajmu.

predstavnici javne ustanove sportski objekti i sportskog saveza grada zrenjanina (2)

Predstavnici JU „Sportski objekti“ i Sportskog saveza grada Zrenjanina 

Pretstavljen je rad Saveza, svi uspesi Zrenjaninskih sportskih kolektiva i pojedinaca, kao i sportska infrastruktura našeg grada.

– Treba istaći da je uz odličnu prezentaciju naš štand bio jedan od najposećenijih. Uspostavljeni su mnogobrojni kontakti sa teritorijalnim i granskim sportskim savezima, kao i sa predstavnicima sportskih organizacija iz mnogih sportova i visokoškolskim Ustanovama. Gosti na našem štandu bili svi najznačajniji sportski funkcioneri i mnogobrojni sadašnji i bivši sportisti, koji su imali samo reči hvale upućene na rad i organizaciju našeg saveza. Takođe smo uzeli aktivno učešće na mnogim seminarima i prezentacijama, koje su održane tokom trajanja sajma. Posetioci našeg standa su imali priliku da isprobaju i bicikl koji se pokreće na pogon „stepera“, a sve prisutne je oduševio i nastup popularnog zrenjaninskog žonglera Sliveta – istakao je generalni sekretar SSGZ, Simo Salapura.

I Taxi Zrenjanin

Partneri SSGZ na ovom sajmu bili kompanija „Iron“ iz Zrenjanina, kao i javna ustanova „Sportski objekti“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh