I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Promocija veslanja na ergometrima u Aviv parku

Aviv park je tokom vikenda u potpunosti bio u znaku veslanja. U organizaciji Veslačkog kluba Begej održan je javni čas ovog olimpijskog sporta, kojem je prisustvovao veliki broj dece.

Oni su imali priliku da se druže i da dobiju savete od trenera Jovana Lekića, predsednika VK Begej i internacionalnog veslačkog sudije Daneta Lužaića i potpredsednika kluba Gradimira Radišića.

I Taxi Zrenjanin

Uz asistenciju nekadašnjih veslača sva zainteresovana deca su imala prililku da se oprobaju na ergometrima, a Lekić, Lužaić i Radišić su usput pričali deci o profilu veslača, uspesima srpskog veslanja, načinu na koji se postaje vrhunski veslač…

– Prezadovoljni smo promocijom veslanja u Aviv parku, jer je bilo zaista mnogo dece, neuporedivo više nego što smo očekivali. Bez bilo kakve ozbiljne obuke mnogi od njih su seli na ergometar, a nekolicina je pokazala talenat s obzirom da je odmah shvatila veslački pokret  – rekao je Gradimir Radišić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Trener Jovan Lekić je sve mališane strpljivo uvodio u sve čari veslanja.

– U martu sam postao trener u VK Begej. Tada se promenila i čitava uprava, jer je klub bio u katastrofalnoj situaciji. Dogovor je da izvučemo klub iz loše situacije i da ga što više omasovimo, kroz razne promocije. Ostvarili smo saradnju sa Aviv parkom i sa Savezom za školski sport i u martu smo organizovali takmičenje upravo ovde u Avivu, a već tada je to dalo rezultate i mališani su počeli da pristižu u klub. Saradnja se nastavila i sa ovom promocijom, gde svi posetioci i mališani mogli da se upoznaju sa ovim lepim sportom – rekao je Jovan Lekić, trener u VK Begej.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh