I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Promocija SP za žene: Sedmerci sa Cecom Kitić

Na platou kod Vodotornja, u subotu, 9. novembra u 11 sati, Rukometni savez Srbije organizuje druženje sa rukometnim zvezdama i promociju predstojećeg Svetskog prvenstva u rukometu za žene, koje će se održati u Srbiji, od 6. do 22 decembra 2013. godine, u Zrenjaninu, Novom Sadu, Beogradu i Nišu.

Ceca Kitic promocija SP

Najmlađi Zrenjaninci imaće priliku da se oprobaju u šutiranju na rukometni gol, a svakog ko postigne dva pogotka Rukometni savez Srbije nagrađuje sa kartom za jednu utakmicu iz preliminarne Grupe C, koje će se od 7. do 13. decembra igrati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu. Osim šutiranja na gol, ljubitelji rukometa moći će da se slikaju sa maskotom SP, Mašom, a profesionlni šminker će šminkati najmlađe sugrađane. Za dobru atmosferu će se pobrinuti i voditeljka Marija Kilibarda. Podršku takmičarima pružiće i selektor ženske rukometne reprezentacije Saša Bošković i bivše proslavljene rukometašice Svetlana Kitić, Dragica Đurić i Stana Vuković.

Rukometni savez Srbije za sve Zrenjanince, tokom ovog vikenda, odobriće popust od 20 odsto na kupovinu karata grupe C Svetskog prvenstva. Svi ljubitelji rukometa u Zrenjaninu moći će po nižim cenama da kupe karte u subotu i nedelju, 09. i 10. novembra), a jedno od prodajnih mesta je i turistička agencija Globo Tours na magistrali (Bulevar Milutina Milankovića bb).

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh