I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Prolećna sezona pilatesa u Fitnes centru „Steffani“

Sa prvim čarima proleća u našem gradu, iz Fitness centra „Steffani“stiže novo prolećno izdanje Power Pilates treninga, sa akcijskom cenom od 1500,00 din za mesec dana vežbanja.

Steffani

Prolećno, osveženo, izdanje power pilates treninga u Fitness centru Steffani će se održavati ponedeljkom, sredom i petkom od 18 h do 19 h.

Steffani 2

I Taxi Zrenjanin

Pilates je inovativni sistem vežbi duha i tela razvijen od strane fitness stručnjaka Džozefa Pilatesa (Joseph Pilates). Pilates značajno doprinosi unapređenju izgleda vašeg tela, kako se ono oseća i ponaša. Gradi snagu bez dodatnog napora, stvarajući vitko telo s zategnutim butinama i ravnim stomakom, uči telo dobrom držanju i jednostavnim, gracioznim pokretima. Pilates poboljšava fleksibilnost, snagu i lakoću kretanja kao i razvijeniju svest fizičkog okruženja.

Pilates može čak pomoći i u ublažavanju bola u leđima, butinama i listovima. Ovakav vid treninga je bezbedan i suptilan sistem vežbi, pri čemu se koriste strunjača ili odgovarajuća oprema poput pilates lopti, obruča i gumenih traka.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Steffani 3

Novi, osveženi, prolećni pilates program u Fitness centru Steffani će vam definitivno pomoći da izgledate i da se osećate svežim, raspoloženim i punim elana, bez obzira na vaše godine ili kondiciju, a atmosfera u Fitness centru „Steffani“ će vam pružiti okruženje puno pozitivne energije i zdravog duha, jer, kakoporučuju iz Fitness centra „Steffani“, to je njihova najvažnija misija i ono što ih čini prepoznatljivim.

01_pilates

Fitness centar Steffani je jedini fitness klub u Zrenjaninu, koji je priznat i licenciran od strane Sportskog saveza Srbije, u kojem će vas u svakom trenutku dočekati vrhunski stručnjaci iz oblasti fitnesa i sporta.

Prvi, probni trening, bilo kojeg grupnog programa u Fitness centru“Steffani” je besplatan.

Očekujemo Vas u ulici Đure Jakšića br. 14, u dvorištu bivše „Sloge Mideri“.

Kontakt telefon: 063 247 200 i 066 17 222 1.

Steffani logo

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh