I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Program „Rio 2016“: Troje Zrenjaninaca ima podršku Olimpijskog komiteta Srbije

Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije usvojio je odluku kojom, nakon poslednjeg preseka, na osnovu ostvarenih rezultata kategorizacija OKS u programu „Rio 2016“ broji 64 sportista iz individualnih sportova od toga 10 u prvoj kategoriji, 29 u drugoj i 25 u trećoj kategoriji. Među njima je i troje Zrenjaninaca: Ivana Španović, Romana Caran i Kristijan Fris.

Romana Caran

Romana Caran

Osvajačima medalja u Londonu Milici Mandić, Ivani Maksimović i Andriji Zlatiću u 1. kategoriji pridružili su se evropski šampioni u kajaku i atletici Dalma Benedek Ružičić i Asmir Kolašinac, bronzana sa SP u tekvondou Ana Bajić, osvajači bronzanih medalja na SP u atletici Ivana Španović i Emir Bekrić, kao i pobednici ne EP u veslanju u disciplini dvojac bez kormilara.

 Na osnovu usvojenih kriterijuma i ostvarenih rezultata u prethodnom periodu u kategorizaciju OKS ušli su i: Tatjana Jelača (atletika), Romana Caran (mačevanje; na fotografiji), Kristijan Fris (rvanje), Amela Terzić (atletika) i kajak dvosed na 200 metara.

PerSu marketi

 U kategorizaciji OKS nalaze se na osnovu ostvarenih rezultata i muška vaterpolo reprezentacija, muška i ženska košarkaška reprezentacija, muška i ženska odbojkaška reprezentacija i muška i ženska rukometna reprezentacija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh