I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Prijem za prvog „zlatnog“ takmičara u sambou, članove i trenere

Članovima i trenerima Omladinskog džudo i sambo kluba „Proleter MD“ koji se od nedavno održanog Evropskog šampionata za kadete i juniore mogu pohvaliti prvim osvojenim zlatom u istoriji kluba, priređen je prijem u plavom salonu Gradske kuće.

Osvajača zlata Dušana Sarića, Anitu Sakal koju je donela bronzu, Marka Savina koji je šampionat završio na 7. maestu i njihove trenere Nikolu Savatovića, Pavla Zeremskog, Bogdana Cvejića i Tomislava Kohajma primili su zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, članica Gradskog veća Zlatana Ankić i i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Simo Salapura.

prijem

– Veliko je zadovoljstvo kada sportisti iz našeg grada osvajaju medalje na evropskim i svetskim prvenstvima. To pokazuje da nam je pravac dobar i da usmeravanje sredstava koja idu prema sportu -daju rezultate. Želim da im poručim da nastave ovim putem, a mi ćemo uvek biti spremni da im pomognemo, izjavio je Santovac.

I Taxi Zrenjanin

prijem-2

Anita Sakal je pre dve godine treće mesto u svetu u sambou, i to je bila motivacija da na ovom šampionatu da sve od sebe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Bilo je teško, konkurencija je bila jaka, ali došla sam do trećeg mesta i zadovoljna sam, rekla je Sakal.

Sarić je zlatom nadmašio sva očekivanja, a kako kaže, i svoja.

– Nisam očekivao zlato, više sam se spremao za džudo jer su u toku pripreme za Balkanski juniorski šampionat. Imam još par evropskih kupova u sambou. Prezadovoljan sam medaljom i mislim da je to dovoljno, izjavio je Sarić. 

Njegov trener i selektor sambo Reprezentacije Srbije Pavle Zeremski ispričao je detalj koji svedoči o Sarićevoj velikoj volji da se bavi sportom. 

– Savić dolazi na treninge biciklom čak iz Lukićeva, i tako uporan je doneo prvo zlato sambo savezu od njegovog osnivanja 1974. godine, istakao je Zeremski.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh