I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zimski turnir u malom fudbalu

Zimski turnir u malom fudbalu, peti po redu, prema prognozama organizatora okupiće oko 1.000 fudbalera, odnosno oko 100 ekipa u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do veterana.

Konferencija za medije pred početak turnira: Ivan Mikalački i Saša Santovac

Konferencija za medije pred početak turnira: Ivan Mikalački i Saša Santovac

-Grad Zrenjanin je generalni pokrovitelj ovog turnira. Veoma je značajno da se ovakvi turnir održavaju i zimi, a ne samo u letnjem periodu. Očekujemo da bude oko 100 ekipa. Veliko je interesovanje i ekipa iz drugih gradova. Naša želja je da ovaj turnir okupi veliki broj igrača, ali i gledalaca. Sportske manifestacije treba da budu mesto okupljanja, druženja i mesto gde mladi ljudi treba da učestvuju i na taj način doprinesu još lepšoj slici o našem gradu – rekao je zamenik gradonačelnika Zrenjanina, Saša Santovac.

Zimski turnir

PerSu marketi

Takmičenje će tradicionalno biti održano u Kristalnoj dvorani. Prijava ekipa je do sutra, kada je planirano i izvlačenje.

– I ove godine su dozvoljena samo dva registrovana futsal igrača po ekipi. Cilj je da se što ravnomernije rasporede snage i da se učesnicima obezbedi fer nadmetanje. Kotizacije i nagrade su iste kao i prethodne godine – rekao je Ivan Mikalački ispred organzacionog odbora Zimskog turnira. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Detalj sa prošlogodišnjeg turnira

Detalj sa prošlogodišnjeg turnira

Utakmice počinju 27. decembra, a 18. januara je planirano finale.

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh