I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Preko 400 prijavljenih za „Zrenjaninski polumaraton“

Sve je spremno za prvi zrenjaninski polumaraton, koji će biti održan u nedelju, 6. novembra, na ulicama našeg grada.

Zrenjaninci redovno učestvuju na uličnim trkama u Srbiji i regionu

Zrenjaninci redovno učestvuju na uličnim trkama u Srbiji i regionu

Organizator je Atletsko – rekreativni klub Petrovgrad, koji čine zaljubljenici u rekreativno trčanje. Članovi ARK Petrovgrad redovno učestvuju na gradskim trkama širom Srbije, ali i regiona, zbog čega su rešili da ovakvu sportsku manifestaciju „prenesu“ i u rodni Zrenjanin.

– Do sada imamo preko 400 prijavljenih, što je zaista odlično, s obzirom da prvi put organizujemo trku. Veliki broj njih dolazi iz Beograda, Novog Sada i drugih okolnih mesta. Naravno, veliki broj je i naših Zrenjaninaca. Danas je zadnji dan za prijave i sutra čemo konačno podvući „crtu“ – rekao je profesor Miroslav Molnar, koji je uz Milana Delića, glavni „krivac“ za organizaciju ove sportske manifestacije.

I Taxi Zrenjanin

Prijave su otvorene još danas putem sajta www.arkpetrovgrad.com

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

polumaraton-ruta

RUTA PO ULICAMA

Kreće se ispred opštine (start), kroz ulicu Kralja Aleksandra I Karađorđevića, sve do centralne apoteke, a potom se skreće u Svetosavsku ulicu, nastavlja se kroz Nemanjinu, skreće se u Tepličku, pa u Savezničku, pa kroz Petefijevu, skreće se u Obilićevu, zatim se skreće levo i do srednje škole „Nikola Tesla“.

Skreće se desno na most prema Zmaj Jovinoj, onda na Žuti most, pa ulicom Đure Jakšića, do ulice Marka Oreškovića, potred Gomex Totala, pa se nastavlja Pančevačkom do železničke pruge. Zatim skrećemo levo prema vrtiću, pa opet skrećemo levo u ulicu Laze Kostića, idemo do kraja, skreće se desno u ulicu Dositeja Obradovića, idemo do semafora, pa se skreće levo u ulicu Koče Kolarova, ide se do Žitnog trga, skrećemo levo u ulicu Vojvode Petra Bojovića.

Nastavlja se pravo, pa ponovo skrećemo desno na Žuti most sve do centra,odakl se ponovo ide prema startu.

Jedan krug iznosi 7 km. Učesnici trke zadovoljstva će trčati jedan krug, a oni koji trče polumaraton će napraviti tri ovakva kruga.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh