I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Pregršt medalja za karatiste „Zadrugara“

Karatisti Zadrugara su učestvovali na tri takmičenja – prvenstvu Vojvodine, Kupu Vojvodine i Premijer ligi u Istanbulu.

PRVENSTVO VOJVODINE

U Banatskom Novom Selu održano je prvenstvo Vojvodine za kadete, juniore i mlađe seniore, a članovi KK Zadrugar su bili veoma uspešni. Zlatne medalje osvojile su Radmila Vukelja u mlađim seniorkama i Miljana Potpara kod kadetkinja, a bronzana medalja pripala je Maji Arsić, takođe u konkurenciji kadetkinja.

PerSu marketi

KUP VOJVODINE

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U nedelju je u Inđiji održan Kup Vojvodine za poletarce, pionire i nade. Članovi kluba osvojili su ukupno 13 medalja, 10 u borbama i 3 u katama. U borbama zlatne medalje osvojili su: Maja Arsić, Marko Drobnjak, Anđela Kostić, Ognjen Krstić, Milica Mesaroš, Miljana Potpara, Dunja Rajić i ekipa ženskih nada (Arsić, Mesaroš, Potpara), a bronzane medalje su osvojili Nikola Milović i Ognjen Rakić. U katama su se srebrom okitile Tamara Stanišić i Andrijana Jo, a bronzom Ivica Nemet.

PREMIJER LIGA U ISTANBULU

Dejan Cvrkota, Marina Radičević i Sanja Cvrkota su nastupili na Premijer ligi u Istanbulu.

– Na žalost, nisu uspeli da dođu do medalja. Svo troje su imali po tri meča, Marina i Dejan po dve pobede i jedan poraz, a ja dva poraza i jednu pobedu. Sledeće što nas očekuje je Croatia open u Rijeci narednog vikenda i nakon toga Premijer liga u Salzburgu – rekla je Sanja Cvrkota.

Turska Karate federacija je prošle nedelje, od ponedeljka do petka, organizovala kamp, na kojem su učestvovali takmičari iz Turske, SAD – a, Nemačke, Poljske, Japana, Jordana, Česke, Holandije, Palestine, Kirgistana… Na ovom kampu su učestvovali Dejan Cvrkota, Marina Radičević i Sanja Cvrkota kao članovi reprezentacije Srbije.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh