I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Poznat datum održavanja Tarzan Kupa na jezeru Peskara

Kalendar Saveza daljinskog maratonskog i masters plivanja Srbije će u 2019. godini imati čak 23 plivačke trke, a važno mesto u ovom kalendaru i ove sezone zauzima „Tarzan Kup“ na jezeru Peskara.

– Tradicionalna, 6. po redu daljinska trka na jezeru Peskara, kojom branimo čast srpskog dela Banata, bićeodržana 22. juna. Pored trke od 3 km, koja se boduje za Srbija Open Kup, biće održana i besplatna trka na 400 metara za građanstvo, revijalnog karaktera i svako ko je prepliva dobiće zahvalnicu sa likom Tarzana. Takođe, biće i trka na 200 metara za „bubamare“ takmičarskog karaktera – kaže predsednik Kluba daljinsko – maratonskog plivanja Peskara, Aleksandar Anđelić.

PerSu marketi

Anđelić dodaje da je trka na Peskari iz godine u godinu sve popularnija i privlači sve veći broj takmičara iz inostranstva.

– U Srbiji će ove godine biti održane 23 trke na otvorenim vodama, a toliko nemaju Austrija, Mađarska i Rumunija zajedno! Čast je biti deo ovakvog Saveza. U KMDP Peskara sa nestrpljenjem očekujemo preplivavanje Tise od Bečeja do Novog Bečeja, čuveno plivanje na Tisi kod Kanjiže, trku na jezeru Gazivode, prvi put u okviru srpskog nacionalnog Kupa trku na Jadranu kod Herceg Novog kao i mnoge druge – dodao je Anđelić i pozvao Zrenjanince i sve ostale zainteresovane plivače da se prijave za trku na Peskari.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh