I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Povratak Gordića u velikom stilu

Posle Stenesa, i ekipa Banata je pobedila Bus Computers. Podsetimo, u prošlom kolu Stenes je u „Medisonu“ bio bolji od Kikinđana rezultatom 4:1, dok je Banat u 5. kolu Super lige sinoć u Kikinditakođe slavio sa 4:1. Posle pauze zbog povrede leđa Gordić se vratio u ekipu i zabeležio vrednu pobedu nad uvek nezgodnim Katićem.

Uros Gordic

Banat – Bus Computers 4 – 1.

0 – 1 Radonjić – Katić 2:3

PerSu marketi

1 – 1 Majstorović – Anušić 3:2

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

2 – 1 Nađ Nemedi – Damjanović 3:0

3 – 1 Gordić – Katić 3:2

4 – 1 Radonjić – Damjanović 3:0

– Kikinđani su jači nego prošle godine. Došao im je Damjanović iz IMT – a. Na prvi pogled laka utakmica, ali nije bilo baš tako. Čak tri meča su završena 3:2. Kada igraju kod kuće, na njihovom stolu koji je dosta stariji od našeg,“opuste ruku“, jer protiv nas nemaju šta da izgube. Zadovoljan sam igrom i borbenošću mojih igrača – rekao je trener Banata, Vladimir Marić.

Posle početnog poraza Radonjića od Katića, Majstorović je posle velike borbe savladao Anušića i već tada su igrači Banata verovali da ništa ne može da ih zaustavi na putu do pobede. Usledila je ubedljiva pobeda Nađ Nemedija nad Damjanovićem, a zatim je Gordić posle pet setova ubeležio trijumf protiv Katića. Radonjić je na kraju imao lak posao protiv Damjanovića.

Meč je obeležio povratak Gordića, koji je bio odsutan tačno mesec dana zbog povrede leđa. Za to vreme je propustio dva superligaška kola, ali se vratio u velikom stilu i u Kikindi pobedio uvek nezgodnog Katića.

U 5. kolu Super lige Banat je zabeležio petu pobedu i sada mirno može da sačeka derbi sa ekipom Vršca, koja dolazi u Zrenjanin 21. novembra.

  • Divider

  • Divider
Na vrh