I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije posetili Zrenjanin

Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Dragutin Ćuk, tehnički direktor OSS, posetili su Zrenjanin povodom organizacije turnira II runde kvalifikacija za XXVI EP 2018. u konkurenciji juniorki i juniora, koji će se odigrati u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu 26 – 28. aprila.

Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina, Dragan Ćapin, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina, i Rajko Petrović, predsednik Sportskog saveza Zrenjanina, ugostili su predstavnike Odbojkaškog saveza Srbije, i Vladimira Bateza, sekretara za sport i omladinu AP Vojvodine i Sinišu Jasnića, predsednika Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.

Na sastanku je razgovarano o organizaciji turnira koji će se odigrati krajem aprila, ali i o organizaciji Evropskog univerzitetskog prvenstva u odbojci 2019, koje će se odigrati u Zrenjaninu.

I Taxi Zrenjanin

SEDAM REPREZENTACIJA U ZRENJANINU

U konkurenciji juniorki, na turniru u Zrenjaninu, u A grupi igraće Srbija, Holandija, Mađarska i Danska, a u F grupi u konkurenciji juniora Srbija, Portugalija i Norveška.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Plasman na EP izboriće samo pobednici grupa.

XXVI EP 2018. u konkurenciji juniorki (do 19 godina) odigraće se 1 – 9. septembra u Albaniji, a mesta odigravanja će naknadno biti određena.

XXVI EP 2018. u konkurenciji juniora (do 20 godina) odigraće se 14 – 22. jula u Hagu i Ejdeu, u Holandiji, i Kortrajku u Belgiji.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh