I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Poša, Suvački i Kovačević sjajno plivali u Bečeju

Plivački klub Proleter je učestvovao na takmičenju „Laza Stojšić“ u Bečeju sa 48 najmlađih takmičara u klubu. Na takmičenju je učestvovalo preko 450 takmičara iz Srbije, Mađarske i Rumunije.

becej

Proleter je osvojio 5 medalja – Leonard Poša zlato na 100 prsno i srebro na 100 kraul, Vuk Suvački  zlato na 50 kraul i srebro na 50 leđno i Ognjen Kovačević  srebro na 50 leđno. Leonard Poša je pobednik memorijalne trke 100 prsno.Treneri ekipe bili su Jocić, Radišić i Borić.

NISTER UČESTVOVAO NA EX – YU ČETVOROMEČU

I Taxi Zrenjanin

 U Beogradu je od proteklog vikenda održan četvoromeč (Srbija, Slovenija, BiH i Hrvatska) na bazenu „11 april“. Kao kadetski reprezentativac Srbije na ovom takmičenju učestvovao je Dejan Nister u trkama 400 i 1.500 kraul.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

VETERAN MIRKOV – KAO MLADIĆ

mirkov

U Velikim Crljanima održano je takmičenje u masters plivanju na kome je učestvovalo 44 plivača iz 10 klubova. Plivački klub Proleter je prestavljao na ovom takmičenju veteran Dragan Mirkov, koji je bio veoma uspešan osvojivši zlatnu medalju u memorijalnoj trci 100 m kraul. U trci 33 m kraul je zauzeo drugo mesto.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh