I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Pomozimo Zrenjanincu da pobedi Brazilca

„Make Life a Ride“ naziv je foto konkursa u organizaciji fabrike motora BMW Motorrad, na kojoj učestvuju bajkeri iz celog sveta.

Misa Hromcik

Od ukupno 344 fotografije na konkursu, borba za prvo mesto se vodi između Zrenjaninca, Miše Hromčika i jednog Brazilca iz Sao Paola. Trenutna razlika je oko četrdeset glasova u korist Brazilca. Pomozite našem Zrenjanincu da pobedi, tako što ćete glasati: Klik na link, logujete se preko FB, zatim kliknete na SORT BY VOTES i klik na srce ispod slike. Ako ne idete na sort by votes, slika je pod rednim brojem 280.

– Motori i fotografija su moje dve velike strasti, koje sam uspeo da objedinim. Fotografijom se bavim amaterski desetak godina, dok je moj bajkerski staž duplo duži. Ovo je prvi put da učestvujem na nekom konkursu. Poslao sam fotografiju jezera Ramsko, koje se nalazi u Bosni i Hercegovini, u blizini Prozora. Do sada me je podržalo mnogo prijatelja bajkera iz Slovenije, Hrvatske, Engleske, Finske i Švedske, pa se nadam i široj podršci naših sugrađana – rekao je Hromčik, poznat kao bajker, ali i kao instruktor i vlasnik Auto škole „Eurostart“.

PerSu marketi

Hromčik je na dva točka obišao celu Evropu, Tursku i deo Severne Afrike, a u aprilu planira u obilazak Irana, na rutu dužine oko 11.000 kilometara. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovde možete pogledati nekoliko fotografija sa putovanja Miše Hromčika:

Eurostart5Bukurest

Bukurešt

eurostart 3Stara planina

Stara planina

Eurostart10

Grossglockner

eurostart4

eurostart1

eurostart2

Eurostart6Grossglockner

Eurostart 8

Misa Hromcik (2)

 

 

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh