I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Pomozimo im jednim klikom da obnove teren za Basket

Ovih dana na društvenim mrežama, veliki broj sugrađana ponovo se uključuje u online lobiranje glasova da i ova donacija završi u Zrenjaninu. Ovoga puta glasa se za obnovu košarkaškog terena u naselju Mala Amerika.

Ovaj košarkaški teren nalazi se između solitera u centralnom delu ovog naselja.

Kompanija Mozzart u okviru kampanje „Deo tvog života“ donira pojedincima sredstva za obnovu sportski terena na lokacijama koje sami predlože.

Mala-Amerika-tereni

PerSu marketi

Nap sugrađanin Dušan Omaljev potrudio se da Zrenjanin i ovoga puta osvoji teren za sebe. Evo kako je on opisao problem svog naselja :

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovaj teren je nastao šezdesetih godina, kada su izgrađena i dva devotospratna solitera između kojih se teren nalazi. Nekada se ovde igrao jedan od najboljih basketa u gradu,a sada ga ni nema. Basketašima Male Amerike svakako nedostaje basket u ovom predivnom ambijentu.

Konkurs „100 TERENA ZA JEDNU IGRU” će se odvijati u period od 13. oktobra 2014. godine, zaključno sa 1. martom 2015. Godine.

CILJ : BITI MEĐU PRVIH 10 SA NAJVIŠE GLASOVA

Završetak Konkursa će biti 1. marta 2015. godine, do kada će biti odabrano ukupno 50 (pedeset) terena za obnovu koji su predloženi preko websajta www.deotvogzivota.com.

Kriterijum za izbor 50 (pedeset) terena biće broj glasova koji svaki pojedinačni teren bude dobio. Glasanje za izbor terena počinje 15. oktobra 2014. godine.

Prvih 10 (deset) terena od svih predloženih, koji zaključno s 1. novembrom 2014. godine budu imali najviše glasova, biće obnovljeni.

Drugih 10 (deset) terena od svih predloženih, izuzev već obnovljenih i odabranih za obnovu, koji zaključno s 1. decembrom 2014. godine budu imali najviše glasova, biće obnovljeni.

Naredni izbor po 10 (deset) terena koji će biti obnovljeni, biće izvršen shodno broju glasova na dan 1. januar 2015. godine, zatim shodno broju glasova na dan 1. februar 2015. godine, i poslednjih 10 (deset) terena koji će biti obnovljeni biće odabrani saglasno broju glasova na dan 28. februara 2015. godine.

GLASAJTE

Ukoliko podržavate ovu ideju kliknite ovde, GLASAJTE i podelite ovaj link, neka Zrenjanin pobedi!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh