I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu posetio Zrenjanin

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez, posetio je danas Zrenjanin, Nakon prijema kod gradonačelnika  i radnog sastanka, obišao je Kristalnu dvoranu i stadion u Karađorđevom parku.

sportski-objekti-zrenjanin-2

Direktor JU Sportski objekti Bojan Mijatov i koordinator Kristalne dvorane, Momir Rnić dočekuju goste

– Danas smo imali veoma kvalitetan razgovor sa gradonačelnikom Zrenjanina, Čedomirom Janjićem, koji nas je upoznao sa kompletnom situacijom koja se tiča sporta i sportske infrastrukture. Pošto obilazimo sve opštine i gradove na teritoriji Vojvodine, možemo reći da je glavni problem sportska infrastruktura. Danas smo, takođe, hteli da predstavimo gradonačelniku planove Pokrajinskog sekretarijata – rekao je Vladimir Batez.

sportski-objekti-zrenjanin-3

Delegacija iz Novog Sada je u Kristalnoj dvorani zatekla stonotenisku reprezentaciju Bahreina, koja se priprema u Zrenjaninu

I Taxi Zrenjanin

– Veoma sam zadovoljan stanjem u Zrenjaninu. Ovo je grad sporta sa oko 180 sporstkih klubova, grad sa ogromnom tradicijom, koji je iznedrio velike šampionime. Drago mi je što gradonačelnik Janjić i njegov tim podržavaju sport. Čuo sam veoma dobre ideje oko projekaka iz međunarodnih fondova i već sledeće godine ćemo zajednički raditi na nekim stvarima – dodao je Batez.

Sekretar je istakao da je Paraolimpijski centar, koji treba da bude izgrađen na Zelenom polju, izuzetan projekat i da treba da bude urađen udruženim  snagama i Ministarstva za sport, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i grada Zrenjanina.
sportski-objekti-zrenjanin-1

Sportski pozdrav: Vladimir Batez i Bojan Mijatov

– Zadovljostvo je što sam bio domaćin Pokrajinskom sekretaru za sport i njegovim saradnicima, kao i to da sam imao prliku da prezentujem sve ono što mi radimo za razvoj sporta i omladinskih organizacija u našem gradu. Ponosni smo na klubove i sportske organizacije, ali i na infrastrukturne radove koje radimo, kao što su rekonstrukcija zatvorenog i otvorenog bazna, nova sala u Aracu, na salu koja se završava  u Mihajlovu, kao i na radove u Botošu, Elemiru, Kleku. Ono na šta sam posebno ponosan je Paraolimpijski centar, koji želimo da gradimo na terenu pored nadvožnjakaodnosno na Sportskom centru Partizan. To je projekat, koji je važan, ne samo za naš grad, nego i za region – istakao je Čedomir Janjić.
sportski-objekti-zrenjanin-4

Na stadionu u Karađorđevom parku

Direktor JU  Sporstki objekti, Bojan Mijatov, tokom današnjeg obilaska hale „Medison“ najavio je da će krajem septembra početi njena rekonstrukcija. Biće postavljena nova podloga na terenima, kojih će biti ukupno tri, a hala će biti multifukcionalna.
 – Radovi po projektu će trajati od 60 do 90 dana. Očekuju nas tri multifunkcionalna terena sa paravanima, što će omogućiti da tri kluba mogu da obavljaju trenažne procese. Nakadno bi trebale da se uradi aneks prostorija i svlačionice. Novac je odobren od EU da se hala adpraptira, što će biti od velikog značaja za sport u Zrenjaninu. Ovom prilikom zamolio bi klubove, koji su korisnici hale, da se u tom periodu strpe – rekao Mijatov.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh