I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Podvig brata i sestre na Balkanskom šampionatu

Kao što je u Kleku nastala odbojkaška dinastija Grbić, tako je u Lazarevu stvorena karate dinastija Cvrkota. Sanja Cvrkota i njen brat Dejan su ponovo skrenuli pažnju osvajanjem ukupno 3 medalje na Balkanskom šampionatu.

Sanja Cvrkota

Sanja je osvojila srebro u pojedinačnoj konkurenciji i ekipno zlato. U pojedinačnoj konkurenciji je pobedila Bosanku Sušac 2:1, zatim Makedonku Stefanovsku sudijskim izjašnjavanjem i u polufinalu drugaricu iz ekipe, Jovanu Preković iz Aranđelovca 3:0. U finalu je poražena od Turkinje Čoban 0:1.

U ekipnoj konkurenciji Srbija je u prvom kolu pobedila Sloveniju sa 2:0, u drugom Bosnu 2:0 i u finalu su devojke pobedile Tursku u veoma neizvesnom meču.

I Taxi Zrenjanin

– Prvi meč je drugarica iz ekipe izgubila 0:2, a ja sam kao pobedila Turkinju, od koje sam izgubila u pojedinačnoj konkurenciji 2:0. Treća devojka je radila 1:1. Pošto je bilo nerešeno, morao je da se radi četvrti, ekstra meč, koji sam ja odradila, i posle nerešenog rezultata 2:2 pobedila sam sudijskim izjašnjavanjem 3:2 i tako donela zlato u Srbiji – kaže Sanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dejan Cvrkota je nastupao samo u ekipnom delu. U prvom kolu reprezentativci Srbije su pobedili Sloveniju, u drugom Bugarsku, u polufinalu Bosnu i Hercegovinu i u finalu su savladali Hrvatsku i osvojili zlato.

Tako su brat i sestra doneli u rodno Lazarevo tri medalje sa Balkanskog šampionata u Čačku!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh