I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Podrži život – Street Basketball turnir „3 x 3“ počinje 4. septembra

Humanitarni  Street Basketball turnir „3 na 3“ održaće se na Trgu slobode od 4. do 6. septemrbra , u sklopu akcije „Budi deo fuzije – podrži život“, najavljeno je danas na konferenciji održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

konferencija-podrzi-zivot

– Veliko je zadovoljstvo, što odmah posle „Dana piva“ gde je bilo mnogo sportskih dešavanja, nastavljamo sa ovim veoma atraktivnim turnirom. Drago mi je da u Zrenjaninu postoje ovako društveno odgovorne kompanije kao što je Gomex, koja se priključila akciji i nas animirala da pomognemo, što smo bez razmišljanja učinili i pružili  svu logostiku – rekao je na današnjoj konferenciji gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić.

Trgovinski lanac GOMEX, je u saradnji sa brendovima “Gillette” i “Head & Shoulders” pokrenuo humanitarnu kampanju, tokom koje će deo sredstava prikupljenih prodajom “Gillette Flexball” brijača i šampona “Head&Shoulders” biti uplaćen Fondaciji “Podrži život” iz Beograda. “Kruna” ove humanitarne kampanje biće, takođe humanitarni, Street Basketball turnir “3 na 3” kojim će se obeležiti početak Evropskog prvenstva u košarci – Eurobasket 2015.

PerSu marketi

– Ovo je jedna u nizu humanitarnih akcija, koje sprovodi kompanija Gomex. Protekle godine smo imali aktivnosti za pomoć deci i opremili smo pet pedijatrijskih odeljenja u Vojvodini i jedno u Mačvi. Ovo je početak rada na humanitarnim aktivnostima sa fondacijom „Podrži život“ – istakao je Milun Vojinović, komercijalni direktor GOMEX – a.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Fondacija „Podrži život“ je osnovana u martu prošle godine na inicijativu Sergeja Trifunivića i drugih poznatih ličnosti sa ciljem pružanja pomoći teško oboleloj deci u Srbiji. Za godinu dana smo uspeli da organizujemo dosta akcija. U 2014. godini smo desetoro dece poslali na lečenje i prikupili više od pola miliona evra od donacija. Molbe svakodnevno pristižu, a na osnovu našeg pravilnika i komisije koja vrši prioritet, pravimo liste čekanja. Kompanija Gomex je društveno odgovorna firma, koja sarađuje sa nama – rekao je Radojica Ristić – upravitelj fonda i dodao da je sve više ljudi koji šalju poruke na 5757, broj ove fondacije.

street-basket

Raspored utakmica usklađen je prema utakmicama košakraših utamica naših košarkaša na Evropskom prvenstvu: 

 Petak – od 20:30 do 23:30

Subota –  17:30-23:30

Nedelja – 18 -21 : 20  kada počinje proglašenje pobednika. 

PRIJAVITE SE

Kotizacije ekipa za učešće na turniru (iznos kotizacije po ekipi je 4000,00 din), takođe se uplaćuju direktno Fondaciji. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane ljude dobrog srca da prijave ekipu!

CILJ JE DA DONIRAMO

Cilj je da doniramo sredstva i da se lepo družimo. 16 ekipa (3+1) za sve starije od 19 godina. Prijave se vrše lično u prostorijama Sportskog saveza svakog radnog dana od 09h-13h na adresi Svetozara Markovića 1/II Prijave do 02.09. u 12h ili do popune broja od 16 ekipa.

Više informacija na Gomex FB stranici

VREDNE NAGRADE

Nagrade za članove pobedničke ekipe su 4 x Mountain bike 26” 18 brzina.

Za svakog učesnika poklon majica, za prve tri ekipe poklon paketi. Podloga na kojoj se igra prvenstvo Srbije 3 na 3 i takmičenja FIBA. Pravila igre su zvanična Pravila FIBA 3 na 3. Utakmice se ne igraju u vreme kada igra reprenzetacija Srbije na Eurobasketu 2015.

 
 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh