I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Topvolley kamp počinje danas, svečano otvaranje u Kristalnoj dvorani

Na kampu će učestvovati 150 dece iz Srbije, Grčke i Turske, a dolaze i po jedna odbojkašica iz Amerike i Austrije.

Iz Istanbula dolazi tridesetak odbojkašica, a iz Grčke dolazi dvadeset devojčica sa trenerom Aleksom Diazom, nekadašnjim reprezentativcem Kube i igračem Olimpijakosa. Diaz će ujedno biti i jedan od trenera na kampu, zajedno sa Danijelom Lelom Vulović (rođenom Kijac), koja je zajedno sa suprugom Dejanom Vulovićem organizator Topvolley kampa u Zrenjaninu.

PerSu marketi

 

– Ovo je najveći kamp u Srbiji i ujedno jedini kamp, koji će biti održan istovremeno na pet terena. Sa decom će raditi ukupno 14 trenera, odnosno po 3 na svakom terenu. Deca će biti raspoređena po nivoima znanja i svima će biti poklonjena maksimalna pažnja. U prvom planu će biti tehnika i situacione vežbe, a kasnije ćemo sve to pretočiti u igru i u poslednja dva dana ćemo organizovati turnire – kaže Danijela Vulović (Kijac).

Alex Diaz

– Odbojkaške kampove organizujem ukupno 11 godina. Ovo je prvi put da organizujem Topvolley kamp u Zrenjaninu i to mi mnogo znači. Rođena sam u Kleku i tamo sam načinila prve odbojkaške korake, ali sam sa 14 godina prešla u zrenjaninski Poštar. Tu sam provela 8 godina i proživela mnoge lepe trenutke u Zrenjaninu. Odigrala sam mnogo utakmica u „Medisonu“ i u sali zrenjaninske Gimnazije, gde ću posle niza godina ponovo biti na odbojkaškim terenima, ali ovoga puta u ulozi trenera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ona dodaje da je prisutna i trema, jer je najteže „igrati“ na svom terenu.

– Ima malo treme. Važno mi je da u mom Zrenjaninu sve prođe u najboljem redu. Zrenjanin je ujedno i najbolje mesto za organizaciju ovako velikog kampa, jer ima odličnu infrastrukturu, a sportski objekti i smeštajni kapaciteti se nalaze na maloj udaljenosti. Praktično, sve se dešava u samom centru grada, a tu deca mogu da provedu i slobodno vreme i upoznaju naš lepi grad. Na prvom mestu nam je kvalitet. Svi treneri imaju mnogo iskustva u radu sa decom, a tu je i Miško Kijac, koji je poznato ime, ne samo u Srbiji, već širom sveta.

OTVARANJE I TRENINZI

Kamp počinje danas. 1. jula i trajaće do 8. jula. Prvi trening će biti održan večeras sa početkom od 18 časova u Kristalnoj dvorani, a svečano otvaranje je planirano za 21 čas, takođe u Kristalnoj dvorani.

Od nedelje, 2. jula, do subote 8. jula, deca će imati svakodnevne treninge u „Medisonu“, Kristalnoj dvorani i sali Gimnazije od 8,30 – 10. 30 pre podne i 18 – 20 časova uveče.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh