I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Milena Matić/Marija Milošević i Lazar Kolarić/Đorđe Klašnić pobednici turnira na Peskari

Milena Matić/Marija Milošević i Lazar Kolarić/Đorđe Klašnić pobednici su četvrtog turniru jubilarnog, 10. „Vip Beach Mastersa 2017.“ i 6. „Vip Beach Volley Lige“ – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, koji je odigran po prvi put na Peskari.

Dodela nagrada u ženskoj konkurenciji

U finalu u konkurenciji odbojkašica, Milena Matić/Marija Milošević savladale su par Katarina Raičević/Nataša Savović sa 2:0, po setovima 21:18 i 21:19, dok su Gorana Mrđan/Aleksandra Aleksić u meču za treće mesto pobedile par Milica Beljanski/Anđela Josić sa 2:0, po setovima 21:9 i 21:13.

U konkurenciji odbojkaša, u finalu su Lazar Kolarić/Đorđe Klašnić savladali par Ivan Lozić/Saša Surla sa 2:1, po setovima 25:23, 19:21 i 15:9, dok su u meču za treće mesto Igor Tešić/Marko Janković pobedili par Nenad Nikolić/Marko Plavšić sa 2:0, po setovima 21:17 i 21:19.

Fordomanija

Pobednici

Kompletne rezultate iz Zrenjanina možete pogledati na: http://beachvolley.ossrb.org/zrenjanin-2017.html

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Muško finale

U Zrenjaninu su danas održana dva časa škole odbojke, na kojima je Đula Mešter, potpredsednik OSS trenirao sa 20 budućih odbojkašica i odbojkaša.
Posle Loznice, Velikog Gradišta, Bača i Zrenjanina, „Vip Beach Volley liga“ će se nastaviti 28 – 30. jula u Novom Sadu, a zatim turnirima u Somboru i Čajetini.

Finalni turnir će se odigrati na Adi Ciganliji u Beogradu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh