I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Plivački Gran pri 2013. u Zrenjaninu nadmašio sve dosadašnje

Poslednjeg dana Gran prija Srbije u Zrenjaninu odlični su bili naši reprezentativci. Mlada Anja Crevar koja je pet puta popravljala nacionalne rekorde trijumfovala je i na 400 metara mešovito, a Čaba Silađi potvrdio je dominaciju u disciplini 200 prsno.

Novu pobedu zabeležio je i Ivan Lenđer ovoga puta na 200 slobodno. Petar Petrović i Katarina Draganov Čordaš bili su najbolji i na 100 odnosno 200 leđno a u najkraćoj i najbržoj disciplini 50 kraul trijumfovala je Miroslava Najdanovski a na 50 delfin Radovan Siljevski.

plivanje
Boris Stojanović je posle sjajne pobede na 50 slobodno prvog dana , na 200 prsno bio drugi.

Na mitingu su oborena čak 43 rekorda u svim konkurencijama a poslednjeg dana to su uradile ženska i muška štafeta Kikinde na 4 x 50 metara mešovito. Najvredniji rezultat je onaj Daniela Dudaša iz Mađarske na 1500 metara slobodno vredan 851 fina bod a drugi našeg Ivana Lenđera na 100 metara delfin- tri boda manje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Ekipni pobednik je turski Galatasaraj koji vodi Zrenjaninac Dejan Pejinović, a ovaj Gran pri u organizaciji Proletera nadmašio je sve dosadašnje.

Ovo je bila poslednja provera pred Evropsko prvenstvo u Herningu u Danskoj koje počinje 12. decembra na kojem će učestvovati petnaestoro naših plivača.

Izvor : RTV

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh