I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Plivači „Proletera“ prvi put na pravom treningu posle 14. marta (FOTO)

Plivači „Proletera“ prvi put posle 14. marta osetili su slast vode, odnosno pravog treniranja.

Grupa od 10 plivača godišta 2005., 2006. i 2007. koju vodi trener Milorad Radišić odradila trening na bazenu u Bečeju, budući da zrenjaninski bazen još nije u funkciji.

– Malo je reći da smo se svi uželeli vode i pravog treniranja. Moja grupa je trening obzirom na ovoliku pauzu odradila i više nego dobro. Pauza koja je trajala još od 14. marta, kako je javnosti verovatno poznato, ispunjena je online treninzma kod kuće, a ukidanjem restriktivnih mera početkom maja trenirali smo u parku pored našeg Gradskog bazena – kaže Milorad Radišić trener u PK Proleter.

I Taxi Zrenjanin

Što se tiče plivačkih takmičenja o tome je zasada prerano govoriti ali najverovatniji termini bilo kojih takmičenja biće od jeseni. Ceo letnji period će biti iskorišten za treniranje i povratak  u koliko god je to moguće kondiciju od pre „korone“. Plivačima je u tom smislu verovatno i najteže od svih sportista jer svaki neodrađeni trening za sobom povlači još tri. Tako gledano pauza od dva meseca, plivačima je značila kao da nisu trenirali 6 meseci, a toliku pauzu nisu imali za 7 8 godina, sve zajedno kad se sabere – izjavio je nedavno za naš portal Dragan Jocić trener u PK „Proleter“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Plivači „Proletera“ pred trening u Bečeju

Gradski bazen u Zrenjaninu prema sadašnjim nezvaničnim najavama biće u funkciji za 7 do 10 dana. Tokom tog perioda određene grupe plivača „Proletera“ treniraće na bazenu u Bečeju.

Pogledajte i kako izgledaju treninzi na „suvom“ u parku pored Gradskog bazena u Zrenjaninu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh